Co sądzicie o jedynce przy Trzeciaków. Warto tam posłać dziecko? Kiedyś słychać było raczej dobre opinie. Teraz jest różnie.
Moje dziecko chodzi do jedynki na Trzeciaków do klasy płatnej i jestem bardzo zadowolona i dziecko również. Wożę ją z drugiego końca miasta ale warto naprawdę.
Płatna jest klasa od 1 do 3 - 170 zł miesięcznie. Zajęcia są od 8:00 do 15:00. Warto było zainwestować te pieniądze bo wiem że nieposzły na marne.
Jeśli Twoje dziecko teraz będzie szło do pierwszej klasy to trafiłoby na bardzo dobrą nauczycielkę.
Bardzo DOBRA szkoła. Posłałam tam swoje dzieci i jestem zadowolona. Wszystko tak jak się należy: począwszy od pań woźnych, po nauczycielki. Polecam.
A jak się nazywa ta nauczycielka. Tam jest kilka klas.
kiedyś "dwójka" była najlepsza, ale to historia-szkoda.
Gościu_dwójkowicz - albo tam poziom był za wysoki , albo ty się nie uczyłeś... jak to było ? ;-)
Klasa płatna jest tylko jedna i nauczycielka to P. Kasia Zięba.
Bdb nauczycielka! Dziękuje pani! Poza tym inne nauczycielki: Iwona Błaszkiewicz (wf), Magdalena Zych (polski), Krystyna Lisowska(polski - nie wiem czy jeszcze uczy), plastyka (Janina Knysak). Bardzo dobry poziom!
Jako absolwentka tej szkoły mogę powiedzieć, że jest świetna. Nauczyciele wszystko dobrze tłumaczą i nie bagatelizują żadnego problemu. Tak było od pierwszej klasy.
Szkoła nie do poznania nie byłem tu kilkanaście lat.Było zarośnięte stare drzewa a teraz.Nie do poznania.Brawo Dyrektor.
A co sądzicie o Szkole Podstawowej nr 4 na Sienkiewicza to też podobno bardzo dobra szkoła