najlepsze panie z klas 4-6
matematyka-pani Dorota Sitarska,
historia-Celina Lizner
w-f-Iwona Błaszkiewicz,Paweł Pietrzykow
Polski-Magdalena Zych
angilelski-Aneta Kołek
religia-siostra zakonna
przyroda-katarzyna zając
informatyka-Dorota Sitarska
ale najlepiej i najbardziej wymagająco uczy pani Sitarska
Rok szkolny się rozpoczął...
Czy macie jakieś uwagi, sugestie co do tej szkoły oraz nauczycieli tam uczących???
Czy w tym roku szkolnym coś się zmieniło pozytywnie?
A ile jest takich nauczycielek, co już dawno powinny odejść na emeryturę?
Taka nauczycielka nie ma cierpliwości do dzieci i ma "stary" system nauczania, dzieci na ich lekcjach ziewają, lub sami sobie organizują atrakcje, co jest niezbyt mile widziane przez belfrów.
Uczyłam się tam
ALESTA GŁUPIE BABY.
Nie ładnie tak się reklamować. Nauczyciele uczący w 14 zgoła inaczej oceniają panującą atmosferę i z nostalgią wspominają dyrektora Maksonia
Moje też i nie jestem aż tak zadowolona.
może porozmawiajmy o traktowaniu uczniów z jednej z kl II....spytajmy dlaczego rodzice przenoszą dzieci do równoległej klasy...może warto się tym zainteresować?
Właśnie, że dobrze iż piszą. Moje dziecko w przyszłym roku idzie do szkoły i chcialabym wiedzieć czy nie będzie błędem posyłanie je właśnie do tej szkoły.
Co z planem lekcji ? Podobno ciężko ułożyć dla 30 oddziałów i tak mało sal . Czy jest już jeden stały plan ?
Nadal nie ma planu na tablicy ogłoszeń ani na stronie szkoły. W ogole strona internetowa szkoły, jest mało czytelna, mało informacji i aktualności. Świetnie natomiast prosperuje strona pg 1( aktualna kadra, plan lekcji , wychowawcy, terminarz wywiadówek, dyżury nauczycieli, kalendarz imprez szkolnych, harmonogram zajęć pozalekcyjnych itp). Inne szkoły powinny brać przykład jak powinna wyglądać strona w XXI wieku!
PSP 1 jest przepełniona, uczniów dużo, klas mało.
Strona szkoły odzwierciedla pracę dyrekcji.
Syn od zerówki chodzi do PSP4. Teraz jest w 7 klasie. Ja również jestem absolwentką tej szkoły. Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania. Sporo dzieci z PSP 1 w ostatnich latach przeszło do naszej klasy. Raczej rodzice nie mają dobrej opinii na temat tej szkoły. Podobno zależy jaki wychowawca się trafi.