Plastyka i pracy-technika, szczególnie w młodszych klasach jest po to by dziecko ćwiczyło rączki. Są to bardzo ważne przedmioty dla ogólnego rozwoju dziecka. Dlatego jest bardzo ważne, by dziecko samodzielnie wykonało rysunek czy haft czy wycinankę. Aby ćwiczyło manualne umiejętności. Rodzic wyręczający dziecko dla lepszego stopnia robi mu krzywdę!
rewelacyjna szkoła moje dziecko tam chodzi i jestem bardzo zadowolona
Może i kiedyś była rewelacyjna dzisiaj jest normalna . Dzieci nuworyszów poprzestawiane mają w głowach liczy się tylko kasa i markowe ubrania i to już w klasach 1 do 3 .Dzieci które takich rzeczy nie posiadają są gorzej traktowane a Panie Nauczycielki nic nie widzą
może porozmawiajmy o traktowaniu uczniów z jednej z kl II....spytajmy dlaczego rodzice przenoszą dzieci do równoległej klasy...może warto się tym zainteresować?
Po co odgrzebywać stare wątki? 8:38 nie siej fermentu. Skoro coś jest nie tak to załatwiaj sprawę u źródła a nie opowiadaj jeszcze tak tajemniczo na forum.
Właśnie, że dobrze iż piszą. Moje dziecko w przyszłym roku idzie do szkoły i chcialabym wiedzieć czy nie będzie błędem posyłanie je właśnie do tej szkoły.
11:15 i co uwierzysz tym co dobrze czy tym co źle piszą. Pamiętaj ile ludzi tyle opinii. Zawsze zdania są podzielone50 %lubi a 50 % nie przepada za nauczycielem i co kto ma rację? To samo jest z lekarzami. Dopóki sama nie przekonasz się nigdy nie będziesz miała pewności jak naprawdę jest. A na pewno prawda leży po środku. Szkoła jak każda inna. Jak dziecko będzie chciało się uczyć to w każdej osiągnie dobre wyniki.
ile ludzi tyle opinii. Ja jestem zadowolony ze szkoły, ale fakt, że niektórym mamusiom to w głowach się przewraca.
Witam, co myślicie o szkole nr 1? Czy warto tam posłać dziecko? Czy jesteście zadowoleni ze szkoły i nauczycieli? Którą nauczycielkę polecacie dla pierwszoklasisty?
No ja mogłabym napisać którą stanowczo odradzam
Co z planem lekcji ? Podobno ciężko ułożyć dla 30 oddziałów i tak mało sal . Czy jest już jeden stały plan ?
Nadal nie ma planu na tablicy ogłoszeń ani na stronie szkoły. W ogole strona internetowa szkoły, jest mało czytelna, mało informacji i aktualności. Świetnie natomiast prosperuje strona pg 1( aktualna kadra, plan lekcji , wychowawcy, terminarz wywiadówek, dyżury nauczycieli, kalendarz imprez szkolnych, harmonogram zajęć pozalekcyjnych itp). Inne szkoły powinny brać przykład jak powinna wyglądać strona w XXI wieku!
Strona szkoły odzwierciedla pracę dyrekcji.