kasa kasa a wlasciwie jej brak
iwonko na kturej stronie jest nasza szkola?
faktycznie od nowego roku szkolnego czyli 2008/2009 nasz aszkoła przestaje istnieć...... JASNA CHOLERA !!!!!!!!!!
Tomek Marynowski - zrób coś !!!!!!!!!
Moja córunia tez chodzila(choc krótko) do 4-ki.Szkoda,fajna szkola.
to bedzie nasza szkola historia..oj szkoda..
a wiecie co sie stanie z budynkiem?
może arto by było porobić troche zdjęc przed zamknieciem szkoly?
czekam na Marynę !!!!!!!!!!!!
przyszedłbyś wreszcie....
Z tą likwidacją szkoły to jeszcze nie tak do końca wiadomo. Spokojnie - Jeszcze Szkoła Nie Zginęła Póki My Jesteśmy.
A tę sławetną filharmonię pamiętam. Było nas 6-ciu i graliśmy "nimi" na samej górze w piłkę nożną na bramki z teczek. Niestety wszyscy wylądowali na dywaniku. To były czasy.
Tomek -;) Czesć-;) Fajnie było wtedy -;) A to i Ry byłes zabrąchaby w te powidzie?-;) Hi hihi. A pamiętasz, jak kolega ukłuł Panią Szydłowską szpilką na korytarzu? I potem musiał przy wszystkich przepraszać? Ale było zbiegowisko... Swoją drogą, Pani Szydłowska była spoko a i on tez.... Inteligentna bestia była z niego-;) Nie wiem, o co im poszło wtedy? A może jak przyjade teraz do Ostropwca tpo byśmy poszli porobić troche zdjęć szkoły ? Może nas ktoś wpuści? Co sadzisz?
A teraz taka mala burza w szklance wody...hehe...Kiedys czytalem,ze w tym budynku podczas okupacji niemieckiej bylo...GESTAPO.Moze sie myle a moze mam skleroze.Druga mozliwosc bardziej prawdopodobna.Jakies komentarze?Reaktywacja:///A tak w ogole "KOCEK" to moj patent ,pani ladna...:)))
Kocek jest fajny-;) Podoba mi się, dziękuję za CHWILOWE PRAWO DO PATENTU -;)
Gestapo??? Możliwe... Tam są takie straszne piwnice, w których bywał tylko Pan Konserwator-;) Taki Pan, co wie wszystko o szkole i o jej zakamarkach -;) Bardzo coiekawe to gestapo, może uda się jakoś zgłębić tą wiedzę???