Uwaga
na niesolidne biuro podrozy z Ostrowca Swietokrzyskiego ul. Starokunowska 1/7
Krzysztof Zubrzycki. Jesli ktos chce wyjechac z Ostrowca i do niego wrocic jak
jest napisane na bilecie, to nie z tym biurem. Nie odbieraja ludzi z
zagranicy!!! Wprowadzaja ludzi w blad, kasuja pieniadze i jeszcze do tego
perfidnie klamia. Ludzie strzezcie sie przed nimi i linia eurolines, ktora zawsze znajduje jakies wymowki. Nic innego jak perfidni oszusci.
Ciekawe tyle razy jechałem i jakoś się z tym nie spotkałem.Żeby wrócić to trzeba zabukować bilet powrotny (otwarty),widocznie nie zrozumiałeś albo nie czytałeś.Praktycznie korzystam z tego biura od 12 lat i jakoś nie narzekam.Napisz skargę do biura a nie użalaj się na forum,ja wiem że jest inaczej i podpisuje sie nickiem który każdy ze strony zna.Dodam że mi nie zależy na obronie biura podróży ale trzeba pisać prawde.
Czy uwazasz Polaku, ze jak podpiszesz się "z Niemiec", to Twoja opinia uderzy bardziej w to biuro podrozy?
Bez podpisania sie imieniem i nazwiskiem w zasadzie pokazujesz, ze trzeba ostroznie podchodzic do tej wypowiedzi.
Polakiem to ja juz dawno temu bylem i kurs jezyka niemieckiego mam juz za soba.
A ty jak jestes z tego biura podrozy to nie przynos wstydu Ostrowcu i moze idz na kurs tabliczki mnozenia, jak nie umiesz odroznic godz 17 od 19 i zle wpisujesz do biletu. Bilet powrotny to ja moge sobie zarezerwowac na miejscu i nikt mi nie bedzie nakazywal co ja mam zrobic. Najlepiej to ktos napisal na forum Ostrowiec, ze to biuro to dziadostwo postkomunistyczne.
o kurcze jeszcze takie dziadostwo jest w Ostrowcu!
czyżby konkurencja pod upadała ?może jakiś pracownik konkurencji tu jest i na premie zarabia ;P
Kilkakrotnie korzystaliśmy wraz z żoną z usług tego biura podróży. Nie mamy żadnych zastrzeżeń do obsługi-wręcz przeciwnie. Wątek ten, prawdopodobnie podjęła osoba z konkurencji.
To chyba jestescie rodzina. I tak wam juz nikt nie uwierzy.
[brak tekstu]
był gość xxx,któremu wszystko było nie na rękę..być może to ten sam osobnik....co do działalności biura nic nie moge powiedzieć nie kożystałem,leszcz z tobą się zgadzam całkowicie...ale to juz druga para kaloszy!!!
Nie pisze się "kożystałem" tylko korzystałem.
Z ortografii miałem mocną "trójkę".
Pozdrawiam,
ale sie usmialam - hehe - chcialam tylko adres biura w ostrowcu internecie poszukac i natrafilam na ten watek ;)
linia eurolines jezdze od 5 lat i jestem bardzo zadowolona - z uslug zadnego innego biura nie korzystam. nie nazwalabym eurolines "niesolidnym biurem podrozy". pozdrawiam!
z tego biura korzystam każdego roku przed wylotem wakacyjnym.Nigdy nie było problemu i wszystko załatwione dobrze.Polecam,miła obsługa