Witam
Znajomy mnie prosił, wczoraj ok 15.45 na skrzyowaniu z armi krajowej z iłzecka jakis gowniarz BMW 3 sedanem starszym kolor jasno-szary uderzyl w taxowke i uciekł. Gdyby ktos widzial taki
samochod prosze o kontakt na forum(uszkodzy ma przód, zderzak, reflektory itp). Znajomi maja nadzieje ze jest nagrany na jakas kamere bo szkody przekraczaja 3 tys. A jak nie to prędzej czy pozniej sam wpanie bo twarz zapamietali.Sprawa jest zgłoszona na policje, ale wiecie
jak to jest.
Acha jak uderzył w samochod odrazu odjechal w strone Carrefora i pozniej w prawo, bo go widzial kierowca mpk.
Z gory bardzo dziekuje
Jakby ktos widział takie BMW to prosze o numery rejestracji, przewidziana nagroda.
przewidziana nagroda ale ile? czy warto sie bawić w detektywa? uszkodzenia piszesz że 3tys. czyli 10% miń.
Coś koło tego. Może się znajdzie ten typ.
Niepółgłówki tylko młode wieśniaki ,bo to bolid młodego wieśniaka przecież niewiecie?
Zrobię wszystko żeby się znalazł sprawca wypadku. Więc jak będziecie widzieć takie BMW to proszę o odpowiedź.
ha ha ha ha a ja wiem a ja wiem :D
a ja poszukuję sprawcę ,który mi zarysował ,bardzo zarysował mondka!!!!!
A nie mógłbys podzielić się swoją wiedzą? Oprócz nagrody masz szansę dać nauczkę kierowcy, który nie powinien siąść za kierownicę samochodu, bo może byc sprawcą czyjejś śmierci, sądząc po tym jak jeździ - brawurowo, nie zważając na innych, na pełnym gazie z ulicy podporzadkowanej w główną ulicę, nie panując nad autem. Do zdarzenia doszło na pasach, strach pomysleć co by było, gdyby akurat ktoś przechodził, albo gdybysmy byli parę metrów dalej: rozpędzony uderzyłby wówczas prosto we mnie, bo siedziałam obok kierowcy w poszkodowanym aucie. Mnie sie udało: żyję, ale jak sie go nie powstrzyma, to kto wie do jakiej tragedii może doprowadzić w przyszłości taki kierowca nie używający ni mózgu ni wyobraźni
a to nie ten chlopak co nie zyje i sie rozbil w nocy w piorkowie kolo opatowa?