Jakos nie mogę w to uwierzyc, kiedys bylam u takiej wrozki i pamietam dokladnie, jak sprytnie wyciagala ze mnie informacje:) Bylam dzieckiem, mialam 17 lat, wiec jej sie udalo - teraz, mialaby przechlapane.
Ale oczywiscie mam pewien margines wiary w sprawdzone, rzeczywiscie polecane wrozki. Moze sie raz jeden skusze? Kto wie. Jak juz sie skusze to Wam napisze co i jak.
Hola, hola!!! numer telefonu do dobrej wróżki? Dobra to bierze stówę i najpierw pieniążki a póżniej nawijka. A co chciałabyś wiedzieć: o przeszłości? czy o przyszłości? Z wróżką jest jak z cyganką: wpierw kasa a póżniej powie ci kiedy zachorujesz.
podaj swuj adres
i kontakt,z chęciom się z tobom skątaktuje,napisz albo pokaż coś żeby jechać właśnie do ciebie mam na imie sławek 76-05-''''
Sadzę że by się nieutrzymał niekombinuj lepiej,za uczciwa pracę sie weż a nie za naciąganie ludzi.
ja bym ci to samo powiedział. bo one mówia co wy oczekujecie.
ma facet racje. kobiety opamiętajcie sie nie wierzcie tym naciagaczkom.
A nie możesz sobie wywróżyc czy opłaca się założyc Salon Wróżb?
Bez wróżenia odpowiem Ci - nie opłaca się.
Taka zabawa kosztuje a jak widać po wypowiedziach forumowiczow - ludzie wiedzą na czym polega ta iluzja.
W zyciu trzeba mieć jakis cel i wierzyć w siebie - tu jest klucz do spełnienia marzeń. Wrózby - to zabawa, ktora poprawi nastroj na chwilę, ale i tak trzeba wrocic do rzeczywistości.
Milej zabawy.
widzę że post się rozwinął ..uważam że jednak to by był dobry pomysł a to czy warto się okaże. Chciałabym żeby się to powiodło :)