lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości
powodzenia
Cofamy się w rozwoju: wróżki, diabły, cud w Sokółce. Lekarze wyjeżdżają z tego głupiego kraju, nauczyciele zdewociali i leżą plackiem w kościele, wczoraj czytam, że za 20 lat nie będzie emerytur, a tu proszę: wróżka Beata Dymka odczyni urok i zajdziesz w ciążę. Głupota idzie w parze z biedą. A na biedocie zarabia się największe pieniądze.
AHA!!! Do wróżki z wczoraj 22:07. Zakładaj ten gabinet wróżbiarski dziewczyno! Jeżeli biorą w Ostrowcu 50 zł. za "urok" to za 6 lat będzie cię stać na dom i dobrej klasy samochód. A naiwniaków nigdy nie braknie, bo każdy z nas ma kłopoty.
Aniu masz racje , ale nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora:))
wielu traktuje tarota i wrozby jako zabawe,
a jak ktos nie ma na chleb to do wrozki nie pojdzie, z ciemnota nie ma to wiele wspolnego.
o ciemnocie jest pewno inny watek..
popłyniecie razem z nią. Pic na wode fotomontaz.
babo spryciaro naiwnych bab jest multum.
Jesli chcecie jest wróżka Grażyna na Sandomierskiej Super kobitka. Kobieta gada od rzeczy i ci najlepsze sprawdza sie. Polecam
Salon wrożb- fajna sprawa ale nie wystarczy otworzyś trzeba być w tym naprawdę dobrym i mieć we krwi wrożbiarstwo. Napewno odwiedzę Twoj salon -wszystkiego dobrego życzę:)
Co to za wróżka gdy pukasz do drzwi a ona pyta kto tam?Gówno nie wróżby.Weźcie się ludzie za robotę bo dużo do zrobienia jest w naszym kraju.
następna małpa pisze ten watek.bo nie ma się głupców co by se powrózyli?
A był ktoś u Pani Beaty Dymki tej która pracuje też jako wrożka w telewizji itv?
A ja byłam u Pani Grażyny, dwa razy. I więcej nie pójdę. Bo tak bardzo uwierzyłam w to wszystko co mi powiedziala, że wszystko zaczęło mi się sprawdzać.
Ale Pani Grażyna to przedziwna kobieta, niezwykła. Bardzo mi pomogła w ciężkich chwilach właśnie jak psycholog.
Ale do tego trzeba mieć "to coś"
I wszyscy, którzy u niej byli, wiedzą o czym piszę.
Pozdrawiam,
I życzę więcej wiary w siebie a nie w cuda czy wróżki.
Dla wszystkich a szczególnie dla załamanych polecam książkę " Potęga podświadomości" pana Murphiego.
To moja druga biblia.
Ja byłam. Polecam. Trochę drogo, ale ma zarejestrowany gabinet. Jak na razie wszystko się sprawdza.