Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

A ja głupi myślałem że rząd ma te 212 mld.

Ilość postów: 70 | Odsłon: 2106 | Najnowszy post
  • A ja głupi myślałem że rząd ma te 212 mld.

A tu jak się okazuje pan Glapiński będzie je drukował.

Gość_Forumowy idiota
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: A ja głupi myślałem że rząd ma te 212 mld.

A co ma robić. Masz lepszy pomysł. Ratują nam ,,d...'' jak mogą. Chwała im że pracują dzień i noc i myślą zarówno o uczniach, rodzicach, kredytach i i t.d. Jak sobie pomyślę o Tusku, Komorowskim i tym podobnych, to prawdopodobnie by zbiegli z Kraju, niestety.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zdajesz sobie sprawę czym grozi dodruk pieniędzy?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: A ja głupi myślałem że rząd ma te 212 mld.

Dokładnie tak gościu 07:15. Jak widać forumowym idiotom i malkontentom nie da się dogodzić, trzeba po prostu takich olać.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dlatego ja ciebie olewam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Sam siebie dobrze podsumowałeś !! Rząd nic nie ma swojego - oni tylko administrują naszymi (podatników) pieniędzmi.

Gość_Ciemniak99
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jednak będę ich bronić, bo w tym momencie nie ma wyjścia. A po za tym szykuje się światowy kryzys. Będzie drogo. A za to już nie jest odpowiedzialny rząd. Już w tym momencie rosną ceny, a minął tydzień stanu ,, wyjątkowego''.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ceny rosną od roku, bo inflacja szaleje. Wirusem się nie wytłumaczą. Dwa tygodnie temu zmienili koszyk do oceny inflacji, bo wg. starego koszyka była już zbyt wielka. Łatwiej zastąpić chleb walcem drogowym niż obronić cenę chleba. Cały czas tylko fałszują statystyki i kłamią.

Gość_inflacja
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pitolisz jak potłuczony 07:52.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

a jest w Polsce ogłoszony stan wyjątkowy? Czy ty wiesz co piszesz?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Dokładnie i rozdają na 500+, na koronawirusa nauczycielom, czy urzędnikom za siedzenie w domu i sobie na premie, wysokie pensje i jeszcze limuzyny 280sztuk. A biedny Kowalski do pracy i nieważne, że jest jakiś niby śmiertelny koronawirus i jedni mogą się lenić a inni pracować i narażać niby życie i zdrowie. A ja wiem, że grypa więcej zabiła a inne choroby zabijają cały czas, ale korona i siedź w domu a rząd kasę pożyczy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A Koalicja PSL i PO sobie nie zozdawała ??? Sami brali co chcieli, nawet kamienice i ekskluzywne działki...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A kto teraz rządzi?

Gość_Forumowy idiota
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: rząd jest nagi

W pierwszej kolejności Rząd wliczył w te 212 miliardów wydatki na 500+ i 13 emeryturę (Mateusz powiedział, że nadal będzie wypłacane 500+ i 13 emerytura).

Następnie kasę na TVP, które zwalcza wirusa medialnie (wirusem jest tu wprawdzie opozycja ale to dla nich mała różnica). Resztę przeznaczą na inwestycje - nie wiadomo w co (wystarczy, że sobie wliczą centralny port komunikacyjny, by Polacy łatwiej mogli wracać do kraju).

Jak dotychczas, to był stek bzdur i pustych haseł na konferencji Mateusza i Pani Emilewicz. Tych pieniędzy nie dostaną poszkodowani, to już raczej pewne. Żadnego umorzenia ZUS czy podatków jak w innych krajach. Jedynie samorządy chcą zwolnić z podatków lokalnych.

Nie mamy Rządu na czas kryzysu - mamy kryzys w Rządzie.

Dobrze, że chociaż kandydat na Prezydenta jeździ po Polsce w ramach akcji #zostańwdomu. On nie wie co to wirus i co to kwarantanna. Wariat zwykły ale bez tych podróży nie mielibyśmy czego oglądać w TVP.

Gość_Zachwycony rządem?
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Nasze głupie przemyślenia

Podziwiam mądrość forumowiczów z Ostrowca. Takie tęgie głowy, ogromna wiedzą w skali makro. Natomiast w skali mikro (Ostrowiec), bida piszczy i pomysłów na biznes brak. Ruszcie odwłoki i zróbcie coś chociaż małego, np. blok na 30 mieszkań systemem gospodarczym (Habitat), wtedy będziecie wiarygodni. Na razie żegnam Was ozięble Janusze biznesu. Miłego dnia.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Nikogo Twoja opinia nie interesuje 07:49. Według takich jak Ty, najlepiej nie robić nic, zadbać tylko o siebie i czekać na to, co będzie. Mamy świetny rząd i Twoje narzekanie tego nie zmieni.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Ks. Tadeusz Rydzyk z powodu koronawirusa prosi o wpłaty na swoje media

Ks. Tadeusz Rydzyk twierdzi, że założonym przez niego mediom ciężko było przetrwać już przed wybuchem pandemii koronawirusa, a teraz ich istnienie jest poważnie zagrożone. W apelu do swych czytelników, słuchaczy i widzów nie wspomniał o płynących w ostatnich latach pieniędzach publicznych

Teraz już wiecie co macie robić żuc

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: rząd jest nagi

Ks. Tadeusz Rydzyk z powodu koronawirusa prosi o wpłaty na swoje media

Ks. Tadeusz Rydzyk twierdzi, że założonym przez niego mediom ciężko było przetrwać już przed wybuchem pandemii koronawirusa, a teraz ich istnienie jest poważnie zagrożone. W apelu do swych czytelników, słuchaczy i widzów nie wspomniał o płynących w ostatnich latach pieniędzach publicznych

Teraz już wiecie co macie robić żuczki i na co wpłacać pieniążki

Alleluja frajerzy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma: