Twój rozum jest nagi i bezradny, bo poparcie dla PIS rośnie - 47,6%; Życzę dalszej twórczej beletrystyki:))
Mam pytanie? Jeżeli UE dało Polsce 7,4 miliarda euro na walkę z wirusem. To ok. 30 mld złotych a polski rząd mówi że da na walkę z wirusem 7.5 mld złotych, to gdzie jest reszta? Zniknęły?. Czekam na jakieś rozliczenie
Pewnie TVP dostało jako dotację na rzecz informowania o zagrożeniach związanych z koronawirusem.
TVP dostało na pranie mózgu i pokazywanie zdjęc trumien z 2013 r.
Vlad, nudny jesteś z tym TVP. Zajmij się może czymś pożytecznym.
To rząd jest nudny z tym ciągłym dotowaniem TVP i ciągle tą samą propagandą.
Propaganda to jest w TVN, antyrządowa. Na szczęście ludzie nie dają się na nią nabrać.
Vlad, zrób test na głupotę bo Twoja fobia się powiększa.
Dyrektor i założyciel Radia Maryja o. Tadeusz Rydzyk CSsR apeluje o wsparcie tych katolickich mediów. Prosi, by nie odkładać pomocy na później. Jak podkreśla przed pandemią koronawiurusa ofiary przy bardzo oszczędnym gospodarowaniu starczyły skromnie od pierwszego do pierwszego – teraz jak mówi – kiedy zarobki spadają jest realna obawa o istnienie Radia Maryja Tv Trwam i „Naszego Dziennika”.
Reszta na stronie Radia Maryja
Beszczelny typ
Cwana bestia mami znów swoich wyznawców:
,, A ja głupi myślałem że rząd ma te 212 mld"
Nie zaprzeczę, przez grzeczność. Zresztą tutaj nie ma mądrych, nie jesteś sam.
Jak ktoś nie wie co mądrego pisać to od razu wali i PiS ie i Rydzyku. Poziom prowincji Ostrowiec Świętokrzyski
A jak ktoś nie umie pisać po polsku, to rządu i Rydzyka broni. Standard. Poziom prowincji Alicja.
Rząd mamy bardzo dobry i dlatego ludzie go bronią. Nie zapominaj, że drugi raz z rzędu ludzie powierzyli im samodzielną władzę. To świadczy o olbrzymim zaufaniu. Nie podważaj demokracji Vlad tylko dlatego, że Ty masz inne zdanie.
dzięki za info. Ide kupowac zloto.
Ten rząd sobie nieradzi z epidemia. Opowiadają ludziom ze wszystko gra, a na kraju tragedia... Nic nie przygotowane, szpitale same musza szyć maseczki i chronić personel przed zarażeniem
teraz to już za póżno na złoto hehe mocno podrożało, pisałem o tym jakieś 3mc temu żeby kupować