Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: A nie mówiłem! Po wyborach chcą zabrać 500+! Cymański się wygadał!

Sprawiedliwie - zabrać wszystkim i załatać dziurę budżetową.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wreszcie jest szansa że zlikwidują to rozdawanie pieniędzy których nie ma

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie ciesz się peowski Trollu, nic takiego się nie stanie. Taki socjal jest standardem w normalnych krajach i Polska nie będzie tu żadnym wyjątkiem.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kolejny wątek zakłada PeOwski trollik.Daj na luz

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: A nie mówiłem! Po wyborach chcą zabrać 500+! Cymański się wygadał!

Może i jest, ale w żadnym nie ma takiego wysokiego. Trollu. W ogóle nie wiem czemu tu jeszcze siedzisz, przecież już po wyborach.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

SB emeryturę do 1000zl się obniży i kasa będzie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Swoim nie obniżą.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

"Z powodu zapisów tarczy antykryzysowej wiele Polek ze zdziwieniem dowiaduje się, że będzie miało drastycznie mniejszy zasiłek macierzyński. Zrozpaczone kobiety zwracają się do pomoc do polityków i adwokatów, a ci... rozkładają ręce. ZUS z kolei twierdzi, że po prostu trzyma się obowiązujących przepisów."

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ojej. To się zmartwiłem :)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Jest dużo wyższy niż u nas peowski trollu. Oj boli cię to widzę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ty chyba nie wiesz co to realna wartość pieniądza. Przelicz sobie procenty. Chyba, że w trollowi szkoła nie jest wymagana.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

14:42 co jeszcze jest standardem w, jak to nazywasz, normalnych krajach? Wyższy wiek emerytalny, większa liczba pracujących, coś dodasz?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie ma tylu posłów. W normalnych krajach nikt nie ma tylu darmozjadów na utrzymaniu, stąd pewnie te bonusy, bo ich stać.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości