nie mogą,bo nie wszedł w zycie taki nakaz i sprawa wygrana
TVP to niech się weźmie za swoich celebrytów, którym to wypłaca niebotyczne gaże za godzinne wystąpienia pożal się Boże, A Ja płacił ,,im ,, nie mam zamiaru. Bo za 1h.pseudo pracy nagrania nie zarabiam 40 tyś,nie wspomnę o prezesach których utrzymujemy z abonamentu, i pensyjce$$$$$$$$$$$$$$$$$$a o domkach budowanych nie wspomnę, góry i Mazury gdzie baza wypadowa na dziczyznę, ech kto tu porządek zrobi w tym państwie prawa. Łej PODOBNO PRAWORZĄDNYM śmiechu warte.Jak Admin to skasi to jest w zmowie
A ja płacę.
Mam zaległość :), ale sprzed 8 lat. Podobno po 5 latach anulowane są abonamentowe długi. Kiedyś dostawałam upomnienia, teraz juz nie. To chyba prawda, że anulowali.
Ja tam na Kraśkę i Babiarza łożył nie będę !
chowaj windows do piwnicy
no przeciez musza zaplacic Lisowi i jego firmie ponad 100000 zl za nakrecenie paru odcinkow programu,jak co roku Klos,Czterej pancerni,Janosik za co tu placic za M jak milosc czy oni maja monopol na mowienie ze dostaja takie pieniadze za dzien krecenia niech sie utrzymuja z reklam
te moje posty to wszystkie będa blokowane dzisiaj , daj mi Adminku brać udział w dyskusji , chyba ,że jestes od PISU ?
do dupy te forum
Ci co nie placa to zlodzieje i oszusci.
Ty jednak siurnięty jesteś.
Nie chciało się nosić teczki?-teraz trzeba nosić woreczki.
Prokuratura, bywalcy wiedza gdzie sa zapraszani.
Złodzieje i oszuści?kurteczka,to znaczy że robimy konkurencję rządowi...
W pierwszej kolejności to się wzięli za ściąganie abonamentów od firm bo to jest najprostsze natomiast z osobami fizycznymi nie jest tak łatwo i dlatego jeszcze nie wiedzą jak nas ugryźć. Kto nie ma zarejestrowanego odbiornika to ma święty spokój, gorzej z tymi co mają bo już płacić muszą. Chociaż na to też jest rada bo można taki odbiornik wyrejestrować choć podobno nie jest to łatwe z takiego powodu że na poczcie nie chcą podobno wydawać druku o wyrejestrowanie podając powody np że im się skończyły akurat albo jakieś inne. Mojemu koledze udało się wyrejestrować czyli jednak da się. Ja nie próbowałem jeszcze ale jak ktoś to już zrobił to może napisze czy było łatwo.
18:48 Ja go wtedy posłuchałem i tak mi zostało. Nie płacę już z 17 lat i nie zamierzam. Wolałbym już na ofiary gwałtu zapłacić. Telewizora już nie kupię ale ... z narzędzia ... hmm może by tak jeszcze skorzystał kiedyś ... :D