Down ma więcej rozumu od ciebie prymitywie i to są kochani ludzie dlaczego chcesz ich pozbawiać życia faszysto? nie braliscie pod uwage że pis celowo otworzył puszke pandory żeby zacząć grzebać przy Konstytucji, żeby mieć do tego pretekst? i bądź pewien że dużo więcej rzeczy na gorsze pozmienia, na totalny totalitaryzm.
Lewaccy barbarzyńcy, koledzy dykciarza i forumowegoidioty w akcji.
https://www.facebook.com/FideiDefensorPL/photos/pcb.210590013886139/210456093899531/
Życie zaczyna się z chwilą poczęcia 18:41.
"Teraz to już wszystko to prowokacja albo manipulacja. Jednemu gościowi wytknąłem że zdziwienie spotkania się z agresją w momencie gdy wychodzisz z hasłem "to jest wojna" pod kościoły jest conajmniej dziwne. Odpowiedź była taka że to oczywiście nie o to chodzi, że to nie taka wojna o jakiej ja myślę i wogóle nikt nic nie rozumie. Ręce idzie załamać."
Dzieci dorosną,zrozumieją.Lempart jak Kijowski kasę policzy a jodły bez zmian.
Dlaczego dziwne? kościół w imię Boga wyrżnął miliony istnień.
Właśnie.A Konstytucja chroni życie.To cóż mógł Trybunał stwierdzić?
Rzeczpospolita Polska zapewnia każdemu człowiekowi prawną ochronę życia.
Płód nie jest w pełni wykształconym człowiekiem i tyle. Sami teologowie kościoła przez 2000 lat nie potrafili dojść do tego kiedy staje się człowiekiem.
Tylko że większość tępej lewckiej hołoty tego nie rozumie.
Dlatego każdy taki bohater powinien dostać przynajmniej downa w rodzinie, żeby poczuł łaskę pańską i wykazać się hartem ducha. Pomoc nadejdzie od każdego pisowskiego kolegi.