Dlaczego sądzisz, że wszyscy są jak pisowcy? ale w sumie może i dobrze, bo mnie ubawiłeś tym prymitywnym tekstem. Myj nie wkładaj byle gdzie a może przejdzie :) jak nie, to do lekarza.
Myć ręce mogę,ale należę do ludzi którzy mają zawsze czysto w kroku.Czego i wam platformersom życzę.
HAHAHAHA i dlatego masz skojarzenia z drapaniem się po jajach? może ty krypciak jesteś i udajesz kogoś innego? Patusy tak mają :)
Patusy piszą hahaha.Bo jak jest chichot to jest cha cha cha.Jakby się nie drapał,to by mu nie śmierdziało.
Ciekawe rzeczy piszesz.
Skromność to moje drugie imię :)
Masz jakąś obsesję na punkcie drapania jajek, idź do lekarza i minie. Taki Piłsudski nie poszedł i na koniec siadło mu na głowę, to samo było z Leninem.
19:37 pisał że mu coś śmierdzi dałem mu radę żeby się nie drapał.No nie kazałem dziękować.A wy aż tak? stalin też na syfilisa podechł.Więc myjcie się chłopaki aby mieć zdrowe ptaki.
To nie mycie czempionie pisowski powoduje syfilisa. Nikt ci nie podziękuje, bo nikt mądrości po tobie się nie spodziewa.
Nie mycie? A co? Krynico intelektu lewackiego. Nie niemycie powinieneś napisać.Ale dobra.Ponapieprzaliśmy się i starczy.Będziemy się napieprzać jutro,obiecuję.muszę do innych zajęć.
Wkładanie członka w nieznane otwory głąbie pisowski, patrząc jak pieprzysz to już go załapałeś.
A profesorem moze kobieta zostac? Czy lepiej zeby , tylko kartofle obierala?
Czarnek sądzi że jego żona nie powinna?
A Maria Skłodowska-Curie też?
To był lepszy kucyk.