Tak można zrozumieć z waszych wypowiedzi.
Z małżonką byłem wczoraj na działce.
W siedliśmy w samochód, weszliśmy na działkę.
Gdzie w tym wszystkim możliwość zarażenia?
Jesteś działkowiczem, czyli elektoratem 65+ to dbać trzeba o Twój głos
Ale ja mam dopiero 40 stke na karku.
Kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować, kupować,
Ja mam 40 lat i mieszkam w bloku. Właśnie zastanawiam się czy wyjazd na działkę rekreacyjną to nie najlepsze rozwiązanie na obecną sytuację. Ześwirować idzie.
Jedź byłem wczoraj, dzisiaj też jadę.
i bardzo dobrze nie dąć się zwariować
Dużo młodych tzn w naszym wieku ma działki. To już ten etap. I co mają siedzieć w blokowiskach. Głupota.
Słoneczko, relaks.
Jeśli jesteś sam lub z rodziną to OK. Jeśli jednak dołączą do Ciebie znajomi to już nie jest dobrze.
Ludzie którzy tak mówią są debilami i nic ich nie przekona - jak najbardziej można udać się na działkę.
Jedna z takich osób zakładała tu temat, że ma Niemca w bloku co przyjechał a na drugi dzień zapieprzała do sklepu po lampę i tam jej ludzie nie przeszkadzali. Pomoc partii rządzącej nie daje jej immunitetu na nieśmiertelność ale może ona o tym nie wie?
SŁOŃCE ZABIJA WIRUSY, WIĘCEJ LUDZI UMRZE PRZEZ SIEDZENIE W DOmu niż przez wirusa
Promienie Uv zabijaja wirusy
im więcej umrze tym ZUS wypłaci rent i emerytur więc dla dobra finansów państwowych wychodźcie na dwór im więcej tym lepiej .
Kupcie sobie lampę uv ogrzewającą ,jest bardzo dobra na wszystko,najlepiej z filtrem czerwonym
Na korona dobra bo nagrzewa a on znika w cieple,na zatoki,na kolana itp
Uv-c zabija a te sa szkodliwe zabiją koronowirusa ale umrzesz na raka
To nie taka lampa jak chodzą na solarkę ale mała,lecznicza