W co gra, to niech odpowie Admin, bo dobrze manipuluje wątkami i poszczególnymi wpisami.
Admin nie sprząta. Właśnie zweryfikował wpis typu "olśnij mnie parówo" Moim zdaniem propaguje wyzwiska zamiast merytorycznej dyskusji.
Admin sprząta to co jest sensowne, a tego chorego gościa, ktory w wielu watkach niewygodnych wrzuca mnóstwo linków jeden po drugim, nie związanych z tematem, tak aby zaśmiecić i aby ludziom nie chciało się wracać to tematu.
Państwo są ludźmi inteligentnymi, tak? A zatem mogę sobie pozwolić, by rozmawiać z Państwem w sposób nawet zawoalowany https://www.youtube.com/watch?v=N5JWKWDXYJ0
Gdy na "Junaku II" zawakowało miejsce pilota wywiadowczego, jego kandydatura znalazła się na liście, z najlepszą opinią. Nadmienił, że około Nowego Roku zawakuje posada dyrektora, z pensją trzech tysięcy rubli, i wyraził nadzieję otrzymania jej. w Kilka miesięcy po opowiedzianych tu wypadkach zawakowała kasztelnia krakowska, pierwsza świecka godność królestwa. Zawakowało na koniec chorąstwo pod znakiem, gdzie już od lat kilku pierwszym był towarzyszem.
Coś w tym jest sensownego, aczkolwiek subtelnie zawoalowanego tym zawakowaniem.
Piszcie, admin poczeka na więcej, a potem wątek zniknie i zostanie zarchiwizowany. Klasyka.
Mnie tam blokuje od czasu do czasu a nie mam pretensji.. vivat wolna Ukraina!!!
Administrator tnie po uważaniu. Usuwa co chce i zostawia co mu pasuje. (Mnie się to niezbyt podoba i dlatego już się nie loguję). Ale dokładnie tak samo dzieje się w naszym mieście. Różnica jest taka, że forum jest własnością prywatną
Myślę podobnie, dlatego szkoda czasu na jakieś ambitne teksty, skoro cię tak traktują. Żal,bo kiedyś pisało tu tylu ciekawych ludzi. Można było pośmiać do łez, poflirtować (limonkowanimfa ) i popolitykować na jakimś poziomie.
Jednym słowem Forum nam spsiało, tak jak życie w tym szemranym mieście.
Admin nie manipuluje, tylko stosuje regulamin, tak jak go rozumie. A jak wiemy z rozumieniem bywa różnie):
Od kilku lat nie potrafi usunąć wpisu firmy...
Do 17:51 - też tak myślę i już nie piszę ambitnie, bo po co tracić czas a potem irytować się, że już tego nie ma.
To też przejaw braku szacunku dla tych, którzy kreują to forum i dzięki nim ono istnieje, są te reklamy, zależne przecież od popularności portalu. Sprzężenie zwrotne.
Miasto pikuje, również intelektualnie na forum. Szkoda. Dobrych snów dla mądrych.