18:22 najlepiej tak anonimowo nie polecam bo nie polecam, jestem sobie malinowy chłoptaś anonimowy tralala i nic mi nie zrobicie.
A w ten sposób jest to zwyczajnie prostackie szkalowanie człowieka, któremu do pięt nie sięgasz.
Opowiem mój przykład, sprawy spadkowe ciągnęły się wiele lat, do tej pory inni mecenasi tylko zwodzili mnie, w momencie kiedy spotkałam pana Rafała wszystko diametralnie się zmieniło. Sprawa rozwiązana w 2 miesiące!!!
Pan mecenas Jabłoński jeden z bardziej skromnych i uczciwych mieszkańców Ostrowca. Zawsze z życzliwym ciepłym uśmiechem. Do spraw podchodzi niezwykle rzetelnie i kompetentnie. Przeprowadzenie staruszki na pasach, czy zwykłe ludzkie "Dzień dobry " to dla niego normalność. Polecam jako mecenasa i człowieka.
Gdyby kandydował na prezydenta Ostrowca to miałby mój glos! Jedyny sprawiedliwy!
Mecenas Jabłoński jest zbyt skromny i uczciwy, żeby wejść do polityki ale gdyby kiedyś kandydował, miałby duże poparcie w tym i mój głos!
Ja kiedyś opisałam na forum swoją sprawę i radcy prawnego z Kielc . Potem przez 2 lata łazić musiałam po policjach i sądach bo sprawdzili wszystkie wpisy i komputery z których szły . Zostałam ukarana o jedno słowo a wiem, że parę osób dotąd ma sprawy . Nie można nawet wyrazić swojego zdania. Chore
A ty co adwokat Jabłońskiego 21:14 he he he? Wiele spraw przegrał w tym moją i nie polecam,no chyba że teraz się wyrobił jak gówno w betoniarce he he he. Wygląd to nie wszystko jeśli ci się podoba.
Mecenas Bienusa ma kancelarię nad dawną wypożyczalnia płyt blisko policji. B dobry
Ja kiedyś opisałam na forum swoją sprawę i radcy prawnego z Kielc . Potem przez 2 lata łazić musiałam po policjach i sądach bo sprawdzili wszystkie wpisy i komputery z których szły . Zostałam ukarana o jedno słowo a wiem, że parę osób dotąd ma sprawy . Nie można nawet wyrazić swojego zdania. Chore