Pewnie założyciel watku o tych AFERACH przeczytał w "Polskiej D" prasie.
A ja dołożę nastepną aferę. Na 100% wybuchnie. Afera 12 listopada. Czemu to kochany rząd wymysla swieta tylko dla siebie? Co, po 11 listopada trzeba miec wolne zeby dojsc do siebie? Czemu swieto tylko dla wybranych? Ja mam zapieprzac w robocie a on będzie kaca leczył? Tez chcę poczuc swieto. 12 listopad- wolne dla wszystkich !
14.23
Pan Bóg nie wszystkim jednako daje, jednemu kurę, drugiemu jaje. Olej to i 4 października, nie idź na zakupy, też będziesz mieć święto.
Szukacie afer których nie ma ? Poprzedniej władzy nic nie przebije póki co.
Chciałbyś żeby afery pisu , choćby jakiekolwiek, byle by były , a tu niiiiiic ! Ani jednej aferki nie ma ! Nawet tyci tyci malutkiej aferki - BRAK !!!
najwieksza afera pis, jest oddanie kraju żydom za darmo
Nie dosłownie czerwony poranno wieczorny paranoiku z19:28.Czytanie ze zrozumieniem jak zwykle boli.
15:15 ty bys chyba dopiero ja zauważył, gdyby Jarus przyznał, że była. Jak PiS mówi o aferach PO, to to musi być prawda, ale jak ci odwrotnie pokazują to już wg ciebie kłamstwo. Masz mentalność PiS podwójne standardy.
Dlaczego wy forumowicze skupiacie się na samych negatywach i wyciąganiu brudów w określonym okresie sprawowania rządów przez daną partię polityczną. Założyciel wątku musiał się mocno napracować aby taką "brudną" listę stworzyć. Zresztą Gość z 9:22, przeciwnik polityczny, także musi słynąć z "pracowitości" w tym zakresie. A przecież jest co dobrego pokazywać, zarówno z tej jak i poprzedniej władzy. Czy doczekamy się czasów, że na forum będą pokazywane dobre przykłady jakie dana władza pozostawia po sobie? Czy w Polakach nie ma już woli ku dążeniu do zgody i jedności? Czy musimy pogłębiać tę okropną, niszczącą politykę podziału? Jakże inaczej wyglądałby ten świat polityki gdyby na sukcesach swoich ale także przeciwników politycznych budować dobry klimat polityczny życia w naszej ojczyźnie.