Jaki polecacie akumulator do samochodu osobowego o pojemności 1600 cm3 w benzynie,czy może wiecie gdzie są jakieś nie bardzo drogie nowe akumulatory,lub jakieś promocje?
W Starachowicach polecam Pana. Bardzo profesjonalna obsługa. Posiada akumulatory nowe i używane. Sprawdzi auto i doradzi ci jaki kupić. Tel do tego Pana : 507 449 135. U nas w sklepach to wciskają to co im nie schodzi i leży długo na półkach.
Podobno na Reja gość ma tanie akumulatory
No ale czy tanie to są również dobre?
Dzwoń do Starachowic, a podziękujesz mi.
Na ul. Reja pełna profeska.Pan z obsługi doradza i pyta jaki chcemy akumulator dobry czy tani. Zakupiłem 3 lata temu dobry. Może zapłaciłem troszkę drożej lecz każda zima bez problemów. Właśnie 1.6 16v benzynka. Pozdrawiam.
Tak jest na Reja, sklep Neocar
Ile kosztował ten akumulator i ile ma Ah i Amper do 1.6 benzyna?
Bierz najtańszy. 45-55 Ah. Koszt około 150 zł i 3 - 4 lata z głowy. A wątpię że dłużej będziesz miał samochód.
Kiedys wybralem Varte bo byla najlepsza we wszystkich testach,ale teraz musisz doczytac czy nadal tak jest,kiedys byla warta swojej ceny.
Polecam sklep na ul.Reja kupowalismy do diesla.Pełen profesjonalizm.
Mechanik poleciał mi sklep na ulicy Radwana,akumulator 50 Ah-200 zł,55 Ah-220 zł.Nie wiem,czy można go kupić?
To nie wątp, dobrego samochodu się nie sprzedaje tylko jeździ jak najdłużej. Mój rekord to 10 lat.
Tylko,że w szczerość niektórych mechaników można wątpić.