Mamy kolejnego cwaniaka który rano puszcza bez smyczy amstaffa za blokiem stawki 53. Uwaga
Dzwoń na policje zanim dziecko zagryzie komuś.Przeciez to trzeba miec zamiast mózgu trociny chyba...?
ok 20 lat temu na Wólce Petkowskiej dwa rotweilery zagryzly kobiete na polu jak pracowała.Podkopaly sie podobno pod plotem posesji i wyszly na zewnątrz.Także ja bym niebagatelizował bo niewiadomo co zrobi to jest zwierzę
Też zwróciłem uwagę na cwaniaczka. Ciemno umaszczony amstaff. Trzeba nagrać i przekazać policji.
Dziwię się, że piszecie na forum zamiast zgłosić na Policję, bo pies zwłaszcza niebezpieczny nie może chodzić bez smyczy. Ale dotąd, aż się coś stanie tragicznego. Boicie się dresa?
Najpierw go trzeba nagrać i dopiero zgłosić na policję żeby drech nie mówił że tak nie było.
Ale dla kogo 10:15? Pies chyba tu nie jest winny.
Co psina jest winna że ma głupiego właściciela.
Amstafy osiedlowe to bardzo łagodne psiaki i milusie.
10:15 "Kiełbasa z trutką ...." Podżeganie do ... jest karalne. Może ktoś zadzwonić na Policję ? Ja nie mogę bo brzydzą mnie donosiciele a nie chciałbym czuć wstrętu do samego siebie.
12.56 -puknij się w głowę. Skąd wiesz co ktoś miał na myśli ? Udowodnisz mu co chciał powiedzieć ?
Ludzie słabi psychicznie kupują groźne psy żeby się dowartościować.
Niech zabezpieczy go straż miejska
12:54 Cóż za głęboka psychoanaliza.
12:29 Ja wiem co miał na myśli. Kropla inteligencji w oceanie jego "mądrości" kazała mu się ... ugryźć w język (palec na klawiaturze ) . Ja nie zamierzam niczego nikomu udowadniać. Mnie wystarczy to że wiem. Ty zapewne nie wiesz ? Nie sądzę abyś był aż tak ociężały umysłowo szanowny gościu.