07:27 coś źle słyszałeś. Była to Wólka Bałtowska.
Uśpić razem z właścicielem.
Ukarać przykładnie właściciela.
Wam zakładać debile kagańce.
Kup sobie chomika jak nie potrafisz zajmować się psem.
Niekażdy jji kelbase ,moj lubi gumy mętolowe
To że pies biega bez smyczy na terenie ogólondostepnym świadczy o braku kultury właściciela oraz braku obycia społecznego takiego osobnika. Dopiero jak dojdzie do tragedii to ludzie reagują. Nieważne jaki pies to pies i zaatakować może zawsze człowieka lub innego psa.
Mój amstaff nie ma zębów i nie pogryzie nikogo, gdy go wypuszczam to wyjmuję mu z pyska sztuczną szczękę.
Ale może opluć 06:59 a jak jest jadowity to co powiesz?
3.35 a slownik tez lubi?, bo ty raczej nie
Szkoda psa, przez właśnie takich nieodpowiedzialnych ludzi te psy uchodzą za bestie i morderców. Mam amstaffa, jest łagodny, bawi się z innymi psami, toleruje koty ale zawsze, powtarzam zawsze jest na smyczy. A poza tym ludzie boją się tej rasy. Ja nie ufam żadnemu psu, nawet swojemu. A założyciel watku nie powinien wyżalać sie na forum tylko zglosić to do właściciela psa a jeśli to nie poskutkuje to interweniiwać na policję.
Te psy uchodzą za takie, bo takie i do tego zostały stworzone.
15:10 Amstafy to bardzo fajne psiaki . Jest gdzieś w Ostrowcu jakieś miejsce gdzie można się spotkać z psami w celach socjalizacji czworonogów i wspólnej zabawy , aby mogły wybiegać się w swoim towarzystwie ? W większych miastach są takie place gdzie można je swobodnie wypuścić razem . To bardzo dobre dla ich zrównoważenia i dla ich zdrowia.
W bloku 30 na Ogrodach w drugiej klatce jasnie pani ma 5 psow.Z tego cztery zawsze wypuszcza przed blok bez smyczy.Doskakuja do ludzi i innych psow.Po zadnym jasnie pani gowien nie sprzatnie bo to fryzjerka to by jej potem palce smierdzialy.Cztery jorki wybiegaja w nocy, jazgot, skowyt i szczekanie budzi ludzi trzy razy kazdej nocy.Jak w dzien ktos jej zwroci uwage to wola je i szybko ucieka do klatki, albo udaje ze nic nie slyszy.Czlowiek obudzony trzy razy w nocy idzie do pracy wykonczony z kolatajacym sercem i bolem glowy.Ale taka patologia tylko sie smieje.
a później się dziwić, że ktoś rozrzuca jedzenie z trutkami.
Brawo 15.10 odpowiedzialność przede wszystkim. Oby więcej takich jak Ty.
Nie możecie się zebrać z sąsiadami i babie wytłumaczyć w czym rzecz. Ja rozumiem że fryzjerka, ale może jednak coś dotrze.