Ta rodzinka z 30 to patusy i chamstwo.Brat jasnie pani fryzjerki recydywista.Dwa starsze synalki, teraz maja po dwadziescia kilka lat juz, cale lata robili nocne glosne imprezki.Wymiociny, pety,puszki i butelki wyrzucane z okien to u nich normalka.Wysiadywanie nocami na lawkach przed blokiem , picie i glosne zachowanie.Jak ktos im zwracal uwage to cala familia szla pod szkole i atakowali slownie i fizycznie slabszych.Straszyli ze znaja wielu ludzi po wiezieniu i jak cos to spuszcza komus wpierdol.Matka tej jasnie pani jak mieszkala z nimi to klotliwe i zaczepne babsko.
Watek jest o amstafie a nie patusach z ogrodow
10.54 dobrze widać znasz tą "paniusie" i jej rodzine. Tez chyba jestes z 30 skoro sie nie wysypiasz. Czemu nie pójdziesz do niej i nie zwrócisz uwagi albo nie zglosisz do Straży Miejskiej. Dostanie mandat to bedzie na smyczach ich wyprowadzać i gówna sprzątać. Po co wyżalać sie na forum, moze lepiej osobiscie to załatwić zamiast deptać gówno jej pięciu psów i budzić się trzy razy w nocy.
Z tym amsafem dzwon na strasz
Wiele razy ludzie zwracali jej uwage.A ona nic sobie z tego nie robi.Dlatego rozmowa z kims takim jak ona nie ma najmniejszego sensu.
Więc może władza postawi ją do pionu.
Zgłoś w spółdzielni szczególną uciążliwość. Jak nie zastosuje się kilka razy to może dostać nawet nakaz eksmisji.
Pies ma latać gdzie tylko chce jak atakuje to trza się bronić tym co jest pod ręką, kij ,kamień i lać po łbie gryzonia, nie wszystkie psy gryzą.
6.53 ciebie lać bo łbie czym popadnie, moze klepki ci sie nastawią na swoje miejsca. Pies powinien byc na smyczy, a ty wbij sobie raz na zawsze do glowy ze psy chodzą, biegają, skaczą ale jeszcze uwierz mi, nie widzialem latajacego psa. No, jednego, w filmie "Neverending story".
Jak ma 5 psow to tam dopiero syf jest w chacie jak w chlewie, chyba wiadomo zwierze brudzi a 5 sztuk to niewyobrażam sobie
Dlaczego ma miec syf, psy załatwiaja sie pod klatką to w domu ma czysto. A z tego co wiem to sa to maleńkie Yorki. To nawet gówna trzeba szukac.
York jak sie zesra to od razu zjada
A nie szczy? co ty pierdolysz? tyle psow to syf,bida i ubostwo byle by pchly ich niezjadly
07:54 Najlepiej z lupą. :D
Załatw hycla to wyłapie .
Ja chyba tez zaczne puszczac swojego luzem, niech sra gdzie popadnie. I tak wracam upaprana psimi kupami pomimo ze sprzatam po swoim psie. Poleci za krzaka, zrobi swoje. Po co mam sie schylac i sprzatać i jeszcze nosic to dluższa chwile bo tak gęsto kosza nie uraczysz.
Chodzi tez druga dama po ogrodach, taka z kręconymi kudlami, ze sznaucerem. Idzie jak paw a pies sra na placu zabaw. Gdy zwróciłem jej uwage to menda paskudna nawet sie nie odwróciła.