Witam.
Gdzie lub do kogo najlepiej w Ostrowcu zapisać się na j.angielski celem przygotowania do egzaminów językowych ?? W gręch wchodzą tylko lekcje indywidualne.
jest kilka osób. Pan Sławek Ziemba, pani Julita Pastuszko, pani Joanna Tofil.
Pani Tofil w szkole nie potrafi nauczyć! Cienka strasznie, olewa zajęcia. Tylko filmy non stop.
Małgorzata Górecka-Smolińska - świetne przygotowanie do egzaminu maturalnego (podstawowy, rozszerzony) jak również do egz. fce, cae, cpe
sprawdź, czy ta pani ma jakieś wykształcenie w tym kierunku. Wiele osób się ogłasza, a angielski znają chyba z kursów wieczorowych.
Ta pani akurat ma wykształcenie - jest doktorantką z językoznawstwa
wszystko fajnie, tylko prosiłbym o jakieś namiary na ta Panią :-)
Oni wszyscu znaja Angielski ,tylko na miejscu musisz uczyc sie od nowa.
W Chreptowiczu są dwie dobre nauczycielki pani Kas i Pani Sul.
Matura rozszerzona miałam 93%.Jedna uczyla mnie w szkole a druga prywatnie. Znam inne osoby co na rozszerzonej miały ponad 90% i wiem, że do nich chodziły na korki prywatnie.
Tak, słyszałam,że do testów przygotowują dobrze, ale do praktycznej znajomości jezyka juz gorzej :(
Chodziłam do Pani Ani Kasprzyk przez 5 lat na korki matura angielski na maksa. Na filologii angielskiej na UW zawsze pytali się mnie kto mnie nauczył tak ładnego języka. Nie chwaląc się na roku mój angielski byl najlepszy. Pozdro - dla Ostrowca.
Tlumacz przysięgły języka angielskiego
mgr
Anna Kasprzyk
Adres: Ul. Mickiewicza 20/2
Ostrowiec Św.
Kontakt: tel: 41 248 26 06
kom: 607 031 731
Ja również mogę polecić panią Anię - pamiętam ją jako najbardziej wykwalifikowanego wykładowcę (spośród ostrowieckich pracowników) na NKJO, zawsze świetnie przygotowana, posiadająca dużą wiedzę i umiejętność jej przekazywania. :)
ile pani Ania bierze za godzine?
bo cena to podstawa....