Plastry jak to plastry omijają droge pokarmowa ,bo się ich nie łyka tylko nakleja ,a wątrobe niszczyalkohol, tłuste jedzenie ,inne środki farmakologiczne typu przeciwbólowe czy suplementy diety
Ja stosuję antykoncepcję od 21 roku życia. Też jestem okazem zdrowia i urody, skończyłam 42 lata a ludzie mi dają 10 lat mniej. Urodziłam dwójkę dzieci. Nie straszcie antykoncepcją bo to nie diabeł. Wszystko jest dla ludzi, ważne żeby z głową działać i dbać o siebie. Lepiej niech dziewczyna stosuje antykoncepcję i realizuje swoje życiowe plany po kolei, to świadczy o dojrzałym podejściu i zdrowym rozsądku, niż by miała wpaść i zostać np.samotną matką lub zaprzepaścić szansę na zdobycie wykształcenia czy pracy.
Bzdura, antykoncepcja była i jest szkodliwa. Nie dajcie się omamić takimi głupimi postami jak ten z 19:31!
Brawo gościu 21:47!!!! Trzeba uświadamiać młode kobiety bo w dzisiejszym świecie, gdzie liczy się tylko kasa, nikt o to nie zadba.
najlepszą antykoncepcją jest szklanka wody zamiast
plastry strasznie brudzą, do tego bolała mnie głowa cały czas. teraz zdecydowałam się na kapturek femcap. Nie mam skutków ubocznych, skuteczność wysoka, także polecam
założycielko wątku, a nie pomyślałaś np. o prezerwatywach? przynajmniej nie będziesz ingerować w swój organizm jakimiś chemicznymi hormonami.
Najlepsza antykoncepcja- 0 seksu.Sprawdzone.100% bezpieczeństwa,ale są skutki uboczne - zero zadowolenia
Kobitki a biorąc hormony nie robią wam się pajęczynki na nogach? Tzn. żyły takie bardziej widoczne?
Stellina - kurde, jaką Ty masz rację...
W mediach i gdzie się tylko da promują antykoncepcję hormonalną i takie są oto skutki. Natura pięknie to wszystko wymyśliła i warto byłoby najpierw poznać swój organizm i przekonać się, że to działa zanim sięgnie się po jakieś specyfiki ingerujące w zdrowy, dobrze działający organizm. Szkoda mi tych wszystkich dziewcząt ale cóż, jak to mówią, jak kto sobie pościele, tak się wyśpi, nieprawdaż?
Dokładnie, zadałabym to samo pytanie?
Nie nie mam,mam chlopaka z ktorym sie kochamy ale narazie dzieci nie planujemy.Jestesmy ze soba dwa lata i czas najwyzszy kiedys ten pierwszy raz sprobowac.Nadmieniam ,iz zdecydowalam sie na plastry nosze je od dzis.Pozdrawiam.
Też bym się polansowała z plastrami na ramieniu,jak nasze polskie celebrytki:Anna Mucha,Katarzyna Skrzynecka.Ale niestety nie stać mnie.Za to łykam tabletki za ok.7zł50gr.Jest ok.Nie tyję,kocham się do bólu i na całość.Żebym jeszcze miała wpływ na te spadające libido...
no właśnie.... żeby libido nie spadało warto odstawić zabójczą antykoncepcję, a poobserwować swój organizm i poznać go :) a libido wróci i to jakie... :)