Gościu wczoraj 23:54 jako facet chcę stanowczo zaprotestować. Nigdy nie rozładowywałem i nie będę rozładowywał swojego libido poza domem. Jeśli masz takie doświadczenia to współczuję, widocznie nie masz zaufania do swojego faceta i uważasz, że każdy taki jest. No cóż, z pewnością takich nie brakuje, jednak jeśli ktoś ma takie zapędy, to nawet stosowanie tabletek anty nic Ci nie da. Jeśli będzie chciał zdradzić to zrobi to. Ja zdradą się brzydzę i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Tym bardziej, że nie czuję się niezaspokojony, stosowanie naturalnych metod, nie oznacza braku seksu. Nawet w czasie owulacji można to robić, np oralnie ;) Urozmaicenie w tej dziedzinie życia przynosi same korzyści. Tak więc drogie kobietki, życzę Wam, abyście na swojej drodze spotykały normalnych facetów a nie chłopczyków w spodenkach, które potrafią myśleć tylko dolną partią swojego ciała..
bzdurna wypowiedz :) podstawiasz forme i sprawdzasz czy kazdy facet sie w niej miesci. Jeden ma wieksze drugi mniejsze zapotrzebowanie a mowa jest o 20 latkach i z tego co pamietam to wtedy zapotrzebowanie jest baaaardzo duze :) wogole to temat zszedl na malzenstwa a mowa jest o zwyklej parze co jest potocznie zwane chodzeniem. Zapytam raz jeszcze , kto wytrzymal ze swoja cnota do nocy poslubnej ? dziewczyna chce sie wyszumiec za mlodu ( wazne ze z chlopakiem a nie z przypadkowym pajacem ) ale chce sie zabezpieczyc i tyle. Odpowiedzialny facet powie "kochanie spokojnie wyjde na czas "? dwudziestoletni chlopak ma panowac nad soba w czasie orgazmu? tu trzeba doswiadczenia :) to tak jak mowic ze sie potrzebuje mlodego pracownika z minimum 20 letnim stazem :D:) nie no rece opadaja ;/ a z tym mysleniem to gratuluje inteligencji wlasnie wyeliminowales kobiecy poped seksualny prawdziwy facecie :) chlopaczki mysla ptaszkami a dziewczyny swedza ***** :) wiedziales o tym ?
Poza tym ,mój lekarz opowiadał o przypadku dziewicy w ciąży . podczas seksu oralnego ,nasienie znalazło sie w okolicach jej krocza ,a ze warunki były sprzyjające to i dziewczyna zaszła .Kiedyś uwazano ,że plemniki szybko gina poza ustrojem ,dziś wiadomo ,ze jak mężczyzna jest płodny i kobieta też to wszystko jest mozliwe
A seks przerywany ponoc powoduje nerwice ,szcególnie jesli stosuja go pary majace juz dzieci i jest bardzo zawodny .
ChuckNorris o jakim wychodzeniu Ty mówisz? Człowieku lecz się! Uważasz, że my kobiety, dziewczyny mamy być jakimś workiem do ćwiczeń dla dwudziestolatków bo oni mają potrzeby? Przecież to chore. Seks to odpowiedzialność a nie zabawa. Szkoda, że Cię tego nikt nie nauczył. Nie będę się truła tylko dlatego, że jakiś chłoptaś tego wymaga ode mnie, bo on na potrzeby. No sorry.
Jak urodzisz kilkoro dzieci ,zobaczysz czym macierzyństwo pachnie to wtedy będziesz mogła mówić o antykoncepcji obiektywnie .Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
ChuckNorris właśnie pokazałeś że Twój rozumek zatrzymał się na etapie chłopięcym. Żyj dalej w swojej iluzji.
Gościu 11:37 jesteś wspaniałym mężczyzną i masz całkowitą rację. A jak napaleniec jeden z drugim , lub nieudacznik co to nie umie zapanować nad popędem to niech robi to sam 10x lub 20x dziennie.
ohhh ahhhh jaki zachwyt :) przeczytaj o przerywanym seksie :) poza tym co ma robic sam 10 - 20 razy dziennie ? uprawiac sex ? puknij sie w glowke dziecko masturbacja to nie sex :) a oddawanie sie w pelni partnerowi i partnerce podczas stosunku to podstawa zeby czerpac 100% przyjemnosci a nie jakies przerywania hamowania itp :) wogole o czym Ty piszesz bo chyba zbytnio sie nie zastanowilas :)
Nigdzie nie pisałem o przerywanym seksie i nigdy go nie stosowałem ChuckuNorrisie. Podaj mi choć jedno zdanie z mojej wypowiedzi z godziny 11:37 która sugerowałaby coś takiego. Przerywany stosunek nigdy nie był i nie będzie żadną metodą antykoncepcyjną. Nie przypisuj mi więc słów, których nie napisałem!
niekoniecznie - nie każdy mężczyzna jest niewyrzyty i jak tylko chce to ma, bo ja akurat znam bardzo dobrze swojego męża bo dla niego zdrowie i czystość są bardzo ważne... ale nieistotne :) każdy niech pilnuje swojego męża, ja bym sie bardziej obawiała tego, gdy nie moze pohamowac swoich rządzy seksualnych częstego współżycia, bo co jak mu się zachce w pracy?... może czasem pójdzie do sekretarki? kto to wie? no bo jeśli musi kiedy mu sie tylko zachce? :))
Ha ha ha -tez znam takiego do żony z kwiatami ,ą i ę a kochanek multum .Realist(k)o pamiętaj -męża trzeba kochac ,ufać mu ale nigdy mu nie wierzyc .
Ja bym też nie chciała takiego co nie umie panować nad wytryskiem i nie rozumie , że w te dni można się kochać inaczej np. miłość francuska . Mój mąż jest po prostu zachwycony i czeka na te właśnie dni. Zresztą są prawdziwi mężczyźni i ciapki . Ja mam to szczęście mam super mężczyznę , nigdy nie musiałam stosować , żadnego paskudztwa. Dzieci mamy tyle ile chcieliśmy.
A mój nie musi czekać na "te dni" bo oboje lubimy miłość francuską i bardzo często to robimy. Piszesz jakby to było nie wiadomo co a przecież większość par to robi. Tylko twój biedaczek musi czekać na "te dni"...
Kobieto stosunek przerywany u faceta grozi nerwica na tym tle a podczas stosunku zanim facet wytryśnie troche spermy wylatuje i jeśli są w nim zdrowe ,dobrej jakości plemniki a kobieta ma dni płodne albo jest niedaleko płodnych to ciąza murowana .Jeśli facet mówi ,ze jest zachwycony stosunkiem przerywanym (podczas którego ,zamiast o przyjemności własnej i partnerki myśli ,zeby na czas wyskoczyć )to właśnie jest ciapek .
nikogo nie umoralniam, nazywam tylko zło złem :)