„16 9 I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia. 18 Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć10.”
Bo słownictwo rozumiem że wyniosłeś z kościoła a kulture osobistą z domu.
Foliarz,z tym znamieniem to będzie jak prawisz.Ale z chipem 5g w szczepionce toś chłopie odjechał.
Jak sobie nie zdajesz sprawy to nie pisz.Nanotechnologia jest,ale żeby tyle nanochipów wyprodukować to nawet chinole nie dadzą rady.Nie wszystko w internecie jest prawdą objawioną.
Foliarz przykro mi to stwierdzać, ale nanoboty były w wodzie która dzisiaj wypiłeś i właśnie przejmują twój mózg, także jak się obudzisz to już niestety nie będziesz sobą.
Jest jednak na to rada, sluchaj uwaznie. Musisz założyć folie na głowe rozpędzić się mocno i walnąć głową jak najmocniej w ściane, nie przejmuj się uderzenie zneutralizuje folia a nanoboty wypadną ci przez uszy podczas fali uderzeniowej! Zaczynaj, najlepiej nagraj film dla potomnych i wrzuć do sieci!
nie zdaje sobie sprawy z tego jaka teraz jest miniaturyzacja bo ukrywają to, nie rżnij głupa bo dobrze wiesz o co mi chodziło
Jak ty taki mądry to powiedz dla mnie kto tupolewa strącił? Aaa?