Tu można nawet lepiej niż na FB rozmawiać. W czym problem?
To polecam się oddanie w ręce dobrego okulisty, bo ja z kolei nie widzę światła na stronie pana Zuckerberga.
09:07-nie wiem, co widzisz Felka, ale ja widzę tylko ciemnotę w XXI wieku. Daj linka do tego wpisu na Facebooku.
To tylko twoja opinia, nie fakt. Tu można rozmawiać lepiej niż na FB i te żałosne inwektywy nie zmieniają faktycznego stanu rzeczy. Anonimowe forum daje lepsze możliwości wypowiedzenia całości swoich poglądów.
Nie jestem pewien, czy zdajesz sobie sprawę ze skali śledzenia użytkowników FB, ale zważywszy na gorące polecanie jego, to nie masz pojęcia o tym.
Jesteś lepszy/ a niż TVN. Tam " "cała prawda" tylko "całą dobę" . Ty podnosisz tu poprzeczkę...aż do wieczności. :)
To nie pokażes się nam w tamtej dyskusji?
Daje do myślenia. Żegnam
Żegnasz się już drugi raz. To nie lotnisko, wystarczy że wyjdziesz. Nie musisz nic mówić.
Nawiązanie do TVN i poprzeczki jest irracjonalne wg mnie. Jakie ma tu znaczenie jakaś telewizja, na podstawie której próbujesz budować swoją "argumentację"?
Nawet Ciemniak jest się ujawnił w tamtej dyskusji, choć nicka ma troszeczkę inną ;)
Osoba która najbardziej "wydziera się" na tym forum teraz twierdzi że to piaskownica. Albo jesteś fałszywa albo twój temat "kolejny dzień pański" to piaskownica.
Pies zawsze będzie ujadała w obronie swojego pana.
08:47. Doskonale to ująłeś.
Pochyl sie w kierunku ściany i weź rozpęd, bo tyle ci zostało pisowski przygłupie. Wy wszędzie widzicie kłamstwa i "obce agentury" by mieć wytłumaczenie dla swoich machlojek. Stąd też bronicie pedofili czy antyszczepinonkowców bo brak rozumu to podstawa przy rekrutacji na stanowisko pisiego płatnego trolla, ochlana ruskim bimbrem pijaczyno- broni swój swego.
Ile ci płacą od posta kopiejek czy działasz ideowo.
15 lat temu kogoś zgwałcił.