Zrobię zakupy w galerii na Aleji i za..... m aż pod cegielnie bo komuś tak we łbie błyskało
Pięknie działa cenzura, poprzedni watek o tym tytule usunięto. Niesamowite!
Tępa klientela bazarowa parkuje swoje samochody w każdy dzień targowy w zatoczce autobusowej.
No to faktycznie masz problem ze tak daleko mieszkasz
Błędami błędy... Ale może warto sprawdzić siódemkę pod względem trasy. Nadmieniam, że ulica Kilińskiego jest traktowana po macoszemu. Warto przypomnieć, ile szkół znajduje się w tej lokalizacji. Dwie średnie, podstawowa i Promyk. Proszę przyjrzeć się, jaką trasę, opłotkami, przejeżdźa malutki bus. Dlaczego w drodzę powrotnej skręca na peryferie Ostrowca? Dlaczego omija ulice Waryńskiego oraz Iłżecką, nie mówiąc o Sienkiewicza? Kto rządzi w tak preferencyjny sposób pracownikami oraz uczniami naszego miasta utrudniając większości codzienne życie.
https://mzkostrowiec.pl/kontakt/
https://trans-katrina.pl/kontakt/
Piszesz do przewoźników, czy tylko na forum?
Dziękuję za rzetelną odpowiedź. Niestety, z przyczyn niezależnych nie mogę kontaktować się w godzinach pracy. Natomiast serdecznie proszę o delikatne zweryfikowanie trasy siódemki. Wystarczy, by nie skręcała obok Stokrotki lecz jeden przystanek dalej, przy Cerffurze- a już mnóstwo ludzi z drugiej strony miasta będzie miało o wiele bliżej do domu. Jeśli to możliwe. proszę pomóc uczniom i pracownikom kilku zakładów pracy. Dziękuję.
17:13; a ja mam inne zdanie. Mam wrażenie, ze wszystkie autobusy w mieście jeżdżą do szpitala. Kiedys jeździły do huty, bo to był największy zakład pracy, był... i to taki, któery faktycznie wypracowywał PKB, a nie z NFZ. A dziś? Zapomniałeś gościu, ze w dni targowe ludzie jadą na targowisko miejskie robić zakupy i wracają. Zwykle sa to starsi ludzie, często niezmotoryzowani, dzźwigają zakupy, żeby takim ćwokom, ktorych tak bulwersuje zmiana trasy ugotować obiad i podać, kiedy wróca ze szkoły i pracy.
A skąd radny ma wiedzieć, jak komu pasuje autobus?
Napisz do radnego, napisz do MZK, napisz do Trans-Katriny, jak chcesz, żeby cokolwiek myśleli o zmianie rozkładu jazdy :)