Za moje pieniądze więc sam będę decydował, czy dla mnie czy też nie :)
http://www.portalsamorzadowy.pl/inwestycje/swietokrzyskie-blisko-120-mln-zl-z-ue-na-komunikacje-miejska,110056.html
ostrowiec jadnak dostal dofinansowanie na "ekologiczny transport miejski"
wartosc projektu 25 mln zl
I znowu strzał w ciemniaka. Chłopak się dzisiaj nie pozbiera. Co nie napisze, to albo kłamstwo, albo nieprawda :)))))
"Ostrowiec Świętokrzyski będzie realizował projekt "Ekologiczny transport miejski", którego koszt wyniesie 25,3 mln zł, z czego 17,2 mln zł to środki unijne. "
Gość
Dziś, 11:40
ojj to już słyszymy od początku kadencji pana obecnego prezydenta.
na razie zatrudnil nowego prezesa ze starachowic, ktoremu to miasto podziekowalo za wspolprace bo sie nie sprawdzil. za grube pieniadze. lata plyna a zmian brak!
Pod linkiem masz informację z wczoraj, a nie z początku kadencji. Marni prowokatorzy...
Ostrowiec komunikacyjnie to dno. Popatrzcie na inne miasta podobnej wielkości, na autobusy jakie jeżdżą, automaty biletowe, częstotliwość kursów...a wszystko współfinansowane ze środków UE. No i ta ostatnia piątka odjeżdżająca z Traugutta o 17.51...
Ostrowiec Świętokrzyski będzie realizował projekt "Ekologiczny transport miejski", którego koszt wyniesie 25,3 mln zł, z czego 17,2 mln zł to środki unijne.
Dzieki temu dofinansowaniu czeka nas nie mała rewolucja jesli chodzi o komunikacje miejską :) za pewne w przyszłym tygodniu poznamy szczegoly projektu.
Miasta wprowadzają dla mieszkańców darmową komunikację. A kiedy u nas?
Komunikacja mogłaby być darmowa tylko w obrębie miasta. Poza musiałoby dopłacić starostwo, a ich przecież nie stać.
Już miał być Groclin. 300 nowych miejsc pracy. Został tylko niesmak po odtrabionym sukcesie pana Górczyńskiego...
Niestety zgłosiło się tylko 50 osób chętnych do pracy.
Myślę, że Górczyński nie obskoczyłby pozostałych 250 etatów ;)
Od listopada w powiecie będzie rządził KWW i będzie ich stać na wszystko.
Wróbelki ćwierkają, że rewolucja zacznie się od szpitala :)