Rozumiem że piszesz o sobie 10:22.
Nie, o tobie udającym Felice123- starym śmierdzącym, obwisłym dziadu. Która kobieta ma czas cały dzień dyżurować w internecie i nawet gotując obiad(jak pisałeś) pisać z telefonu na forum. Bujać to my, ale nie nas.
Ha ha ha ha ha ha ha. Wszyscy to wiedzą od dawna oprócz jednej pani, która chyba z jakichś powodów udaje, że nie wie.
Byłbyś zdziwiony ile takich kobiet jest .Ale ty o chlebie ....
Jedna szczególnie i lubi godzinami dyskutować przymilnie, choć kilka razy miała pisane, że to facet. Coś musi w tym być?Nie myślę o Beni, którą lubię, bo to fajna i mądra kobieta.
Ten chyba bezżenny jest. Nie wie, że kobiety mają bardzo podzielną uwagę i mogą kilka rzeczy naraz robić, w przeciwieństwie do mężczyzn. Biorąc to pod uwagę oraz całodobowe dyżury na forum, śmiem twierdzić, że może zaniedbywać higienę...tak często o niej pisze. :))
Kto ma cały dzień dyżury na forum oprócz ciebie? Może jeszcze ta pani, która z tobą dyskutuje.
Mpk czy przekrztałcone w Mzk będzie istniało.Busy to ogromna konkurencja i w gestii miasta powinno dojśc do ukrucenia częstotliwości ich kursowania.Co do taboru ten niewątpliwe musi byc wymieniony
Nie jest aż tak źle.Bilety jedne z najtańszych w Polsce.Tabor-no cóż, to nie Warszawa, czy nawet Kielce, jest coraz lepiej z infrastrukturą i połączeniami.Trzeba sobie radzić samemu, autobusy stare, ale zadbane.Każdy chciałby lepiej.Zarząd MPK pewnie też.Trzeba się cieszyć, że w ogóle funkcjonują.
https://naostro.info/nie-masz-auta-na-gutwinie-po-19-00-nie-odpoczniesz
To prawda. Komunikacja miejska to u nas porażka
Znalazłem jeszcze:
https://naostro.info/mpk-w-mzk-sposobem-na-klopoty-finansowe-spolki
Pracuje na starej hucie. Zakłady obok siebie m.in. Walcownia oleje granulat złom i wiele innych i nie ma jak wrócić autobus np okolo 14.15 kto wymyślił te godz? O 14 schodze z hali na szatnie zanim się umyje kolejki pod prysznic to między 14.15 a 14.20 wychodze z szatni jak mam zdążyć? Ani do pracy ani z pracy autobusu. Kto wymyśla te godz jazdy? Nie można np 14.30 powrót z tamtych okolic? I do pracy żebym być tam około. 5.40 a nie prawie 5.50?
Na nowym zakładzie jest podobnie, dlatego ludzie kosztem pracodawcy muszą wczesniej kończyć prace.
Myślę, że pisanie na forum niewiele pomoże, bo nie wszyscy śledzą wpisy na bieżąco, ale przecież jest chyba w internecie telefon do biura MPK. Wy, pasażerowie najlepiej wiecie, co byłoby dla Was wygodne i nie sądzę, aby ktoś decyzyjny w MPK nie dostosował kursowania autobusów do rzeczywistych potrzeb pasażerów. Spróbujcie zadzwonić do dyrekcji MPK.
Macie telefon do MPK - 41-263-50-66 Zadzwońcie tam i powiedzcie o co chodzi, przecież MPK też powinno zależeć, żeby zarabiać na kursach, a nie robić puste przebiegi. Powodzenia życzę i pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących Hutników.