Musisz się udać do gazoportu Świnoujście i tam oddać nadmiar swoich gazów.
Witam jak pisalam wcześniej to z defekcją jest tez problem bo fetor przerażliwy kupiłam odswieżacze ale to nie zabija zapachu gnilnego i roznosi sie po całym domu
No przecież piszczanie bakow to naturalne zachowanie fiziologiczne co w tym dziwnego. ???
Najwięcej bąków to puszcza pan Bąk ten z partii ludowców czyli dawnego ustroju socjalistycznego,podobno tak sadzi ,że aż krzesełko w siedzisku dziure se zrobiło od tych bąków.
Taki problem to nie problem:
Macie problemy z wzdęciami? Jeśli tak to coś dla Was przygotował francuski wynalazca Christian Poincheval. To pigułki, zawierające wyłącznie naturalne składniki, od których produkowane w jelitach gazy mają pachnieć różami, fiołkami czy czekoladą
http://www.geekweek.pl/news/2014-11-29/pigulki-od-ktorych-gazy-beda-pachniec_1653487/
masakra,prze ''ch'' analfabeto
Po co trzymać bąka w dupie niech się błąka po chałupie.
W krzaki nie bardzo bo kleszcze tylko czekaja pomysł do bani
Po co trzymać bąka w dup... niech się błąka po chałupie.
Musisz sie porzadnie zesrać to báki przejdá
CZY JEST TU JAKIŚ ADMIN??????????????????????????????????????????? CO ZA DNO TO FORUM!!!!!!!!!!!!!
No to chyba normalne nie bardzo jest sie czym chwalic za to moze tu pomóc lewatywa.
a ja zaraz chyba sobie puszczę takiego na maxxa
Dobre dobre ha ha a ja kiedys puściłem bąka w busie a ze było ciasno to wszyscy krecili nosami