Poszukuję fachowca, który wykona w bloku ściankę na balkonie z dwóch stron, oddzielającą od sąsiedniego balkonu (bez daszka). Najlepiej chyba z pleksi. Może polecacie kogoś?
na Kilińskiego jest taka firma Plexal zapytaj mnie robili daszek przed dom parę lat temu.
08:40, nie wciskaj kitu, że na różne zabudowy balkonu nie trzeba mieć zgody, bo trzeba. Wiem, że większość robi bez takiej zgody, ale jak trafi na sąsiadów, którym to się nie spodoba, to będzie do demontażu, bo do mieszkania należy tylko wewnętrzna część balkonu, a elementy zewnętrzne już nie.
NIE TRZEPCIE W OKNACH I NA BALKONACH , DO TEGO JEST TRZEPAK , ODKURZACZ I SZCZOTKA!!!.
Racja ja widzę z naprzeciwka jak babka z 2 piętra trzepie ciągle i leci ten kurz babce z 1 piętra i parteru.
Bez kultury.W domu sobie trzep.
NIE TRZEPCIE W OKNACH I NA BALKONACH , DO TEGO JEST TRZEPAK , ODKURZACZ I SZCZOTKA!!! Widzi się na ziemi pod balkonami , wszystko co możliwe , oczywiście dotyczy to nielicznych pionów!!! Za grosz estetyki i poszanowania sąsiada!.
Jak sąsiady chu.e to się sadzi tuje na granicy posesji podobnie u tego co chce odgrodzić balkony. Wyjątek stanowi atrakcyjne dziewcze ,młode i zgrabne w dodatku co to chce się odgrodzić od pazernego oka sąsiada w leciwym wieku ,który notorycznie podgląda tą laseczką opalającą się w stroju Ewy na balkonie - ten przypadek każdy doskonale rozumie i nawet zgody ze spółdzielni nie trzeba . Piękno należy szanować.
Jeśli dla ciebie mochery,stare dewoty i madki z bąbelkami z patologii co szukają tatusiów i co tydzień ma innego szlaufa to są laseczki,to gratuluję ci bardzo gustu.