Witam,
jak dostać się 18.09. (sobota) z Kielc do Bałtowa. koncert ma być a nie ma jak dojechać.
Dojazd własnym autem niestety nie wchodzi w grę, więc zostaje chyba jakiś autobus PKS, bus do Ostrowca, a dalej autobus z Ostrowca. No i jak stamtąd wrócić? Czy na takie imprezy są jakieś specjalne dowozy do i z Bałtowa do Ostrowca, bo do Kielce to na pewno nie.
Hej, też się wybieram, ale zastanawiam się jak stamtąd wrócę. Ostatni koncert Kory ma się zacząć o godz. 23, czyli powrót lekko po 24. Organizatorzy imprezy powinni pomyśleć nad bezpiecznym powrotem ludzi z koncertu i podstawić autobusy mpk.
mimo usilnych starań na temat dojazdu i powrotu w czasie i po koncercie nic nie ma w internecie.Wynika z tego że dojazd tradycyjny czyli normalny w/g kursu MPK i PKS i przysłowiowe "Kazdy sobie rzepkę skrobie"-własne pomysły jak dojechać i wrócić
napiszcie do organizatorów - proste
macie na stronie JAK WÓŁ - KONTAKT piszcie, dzwońcie...
http://piknikjurajski.pl/kontakt.php
Ja jade autem swoim, przynajmniej nie jestem uzależniona od autobusu i moge wrocic o której chce, a nie jak wg. rozkładu.
Ja se wynajolem pokoj w baltowskim hotelu.
Blisko i wygodnie, moge sie narombac i nie martwic sie o powrot.
Poza tym mam zamiar sprowadzic sobie jakas panienke na jedna noc po koncercie aby sie z nia zabawić.
sprowadz se chlopaka - jak bedziesz narabany i tak dziura nie zrobi ci roznicy