Aleja 3 Maja/ Kilińskiego. Cały rząd jeden baner przy drugim na pasie rozdzielającym przy samym pasie dla pieszych. Żeby było ciekawiej rząd ten otwierają urocze panie: Danuta Barańska z listy PSL - kierownik Pogotowia Ratunkowego (!), a następna obecna pani starosta Dębniak - z własnego komitetu z poparciem Koalicji Obywatelskiej, SLD, PSL.
Fakt. Kierowca jadacy w stronę centrum nie widzi czy na pasach drugiego pasa jezdni jest pieszy. Na pewno nie widać dziecka.
Każdy ma to ma i będzie miał w tyle :( Dziadostwo !!!
Zadzwoncie na milicje niech interweniują.
Czy ktoś ma nad tym jakąś kontrolę ? Samowolka przed wyborcza.
Wypadało by posprzątać to dziadostwo !!! Wstyd Jak to wygląda.
dziecko pyta :Kto to jest na tym plakacie ? hmm ...Kandydat na posła ,senatora. odp.Dlaczego ?
Hmmm ???
I to Cię zatkało? Spałeś na WOS?
Koalicja tak zrobi listy,żeby ludzie się pogubili.Kiedyś było peło,zielone i czerwone.Teraz są razem.Zaraz razem to też partia.A i teraz jest Rysia od sześciu króli.A dejta spokój...
Nowe" witacze" jadąc od Waśniowa Pani Starosta wita z uśmiechem na każdym słupie.
Ja już mam odruchy wymiotne.
Michał Wypij
Ostatni na liście
Pierwszy w działaniu,
baner pod monopolowym
Komicznie to wygląda jeżeli pod banerem zaadaptowanym na kampanię widnieje reklama firmy budowlanej itp. ;) "łączy nas Ojczyzna i dachy firmy xxxxx ."
Nie wyrażam zgody aby facjaty oszustów karierowiczów itp. znajdowały się w obrębie mojego domu !!! I do skrzynki na listy też grzecznie proszę o nie wrzucanie waszych kłamliwych ulotek . Z całego serca proszę
5:44 - ale to adres podaj :)