Coś w tym 06:58 jest że firmy łaczą co niektórych ...
Nie uważacie że tyle banerów w jednym miejscu to lekka przesada .Myślę tu o okolicach skrzyżowań i przejść dla pieszych .Ktoś to w ogóle kontroluje ?
A gdzie bezpieczeństwo ?!
Policja Straż Miejska do dzieła .
Dziś nie wiele brakowało przy Alei i Kilińskiego doszłoby do wypadku. Drogę nie tylko zasłaniają banery, ale też ROZPRASZAJA UWAGE. Na pierwszym planie pani kierowniczka Pogotowia Ratunkowego z PSL.
GDZIE JEST POLICJA DROGOWA?!
Tak jest w całym kraju, więc chyba trzeba wzywać wojsko.
Ja mam pomysł, aby uporządkować ten stan ustawowo. Zakaz naklejania plakatów i innych materiałów wyborczych, oprócz wyznaczonych, po równo dla każdego komitetu miejsc na czas kampanii . To co co dzieje się choćby przy Alei, moście i nie tylko to jakaś głupawka. Ktoś mysli, ze jak sobie rozwiesi tysiące swoich podobizn to przekona tym do siebie wyborcę. Nic bardziej mylnego. Może go zirytować. No chyba, że jest bardzo ładny:))
Plakaty na barierkach mostu i rozdzielających pasy jezdni przy przejściach dla pieszych
sprawiają, iż kierowca zamiast patrzeć na jezdnię rozgląda się na boki?
Stwarza to niebezpieczeństwo wypadku drogowego. Czy cel uświęca środki?
Dziś ma troszkę wiać wiatr to i zrobi porządek z tym badziewiem :)
hmmmm śmiem wątpić. Dziś na ul M.Radwana pan rozwieszał kolejne plakaty naszych ulubieńców.Także...
Czerwone ostrowieckie chamstwo zrywa plakaty PIS.
Od Nowa Polska Ludowa ...?
Ten wiatr dziś Pan Bóg dał żeby te fałszywe mordy z płotów pozrywało.
Może wiecie forumowicze kto w tym mieście zajmuje się " tym" fruwającym dziadostwem.
Wstyd!!!
A może by policzyć ile to wydano na plakaty i banery Pani starosty i kto za nie płać a parkingu nie ma przy szpitalu