Bo to jest parking widmo;/
a dziadostwo straszy na wietrze .
Strasznie komicznie wyglądają osoby (zamaskowane ) które pod osłoną nocy montują i wieszają plakaty banery .1,2,3. i ich nie ma no niby już ta było. Jak i gdzie Wy to wieszacie ?:(
Faktycznie tej baby jest narąbane.
Obłęd !!! Ile za te wasze plakaty banery posiłków dla dzieci, bezdomnych by było ?
Raczej wygląda jak narąbana.
Serdecznie dziękuje posłowi Piotrowi Apel z Kukiz 15, wicelider listy Ludowców, za poparcie mojej kandydatury w walce o senat w okręgu 82.
Szanowni mieszkańcy powiatów skarżyski, starachowicki, ostrowiecki, opatowski, sandomierski nie zawiodę Was.
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/konferencja-bezpartyjnych-i-samorzadowcow-oraz-posla-kukiz15-w-kielcach-chca-rewolucyjnych-zmian-w-senacie/ar/c1-14469655?fbclid=IwAR3--6q1eD2D4Ond6wvIYqMzx9dsSoRFW5IE19-zuHyjN60ON02yA5pGyYk
I znów przybyło banerów na Ostrowieckich ulicach.
Witam Jeszcze tylko dwa dni:) Od poniedziałku wielkie sprzątanie !!! Dość tego badziewia na naszych ulicach
Na alei nie widać nawet przechodzących pieszych! Co z ich bezpieczeństwem?
Po ilości nie tylko zerwanych ale też pogniecionych plakatów kandydata nr 1 na liście Świętokrzyskiego, obecnego Ministra Sprawiedliwości Pana Ziobro można wnioskować jak dużo agresji związanej z lekiem jest wśród tych, których jeszcze nie dotknęła lub już dotknęła ręka sprawiedliwości.
A teraz konkurs
Kto pierwszy posprząta po kampanii wyborczej swoje plakaty i banery
Przegrani czy może wygrani ???
Posprzątać te szpecące banery z naszych dróg.Jak" t o" wygląda ?
WSTYD !
zacznij od siebie sprzątać
Kryj -posłem,Rusiecki-senatorem
Ja mam czysto gość 5;15 Spójrz na wątek ,a potem pisz
A czy są już opublikowane sprawozdania finansowe komitetów wyborczych?
Kiedy ten śmietnik ktoś posprzata (banery)
Czy te plakaty i banery to tak to Halloween mają straszyć ?