a gaz to samo mega drogi daja darmo kasę a potem musza komus zabrać,w Dp jumane....
Głosowalem na pisiorow ale dali mi popalić juz nigdy wiecej,jest gorzej niz za poprzednich rządów,ja oceniam po kieszeni mam mniej.no ale dodam ze niedziaduje i niezebram i niepobieram żadnej jalmużny od rządu dlatego moze tak jest biorać pod uwage mega drozyznę wszedzie...
Śmiem twierdzić że kłamiesz trollu 19:16. Nigdy nie głosowałeś na PIS. Ja głosowałem i głosował będę, tak jak prawie czterdzieści procent wyborców. W obecnej sytuacji, przy innym rządzie ceny byłyby te same tylko pieniędzy w portfelach byłoby znacznie mniej. Jednym słowem, gdyby nie PIS byłoby znacznie gorzej.
Tak napewno ...bierzesz jalmuzne co miesiac to moze w porownaniu do tego co miales wcesniej masz wiecej,ale wszystko jest mega drogie -drozyzna ci co pracuja uczciwie nie sa zadowoleni...
Nie wiem o jakiej jałmużnie mówisz 19:46. Socjal na dzieci oczywiście biorę, tak jak każdy rodzic w Europie. Dodatkowo obydwoje z żoną pracujemy i nieźle zarabiamy. Żyje nam się teraz naprawdę dobrze i nie widzę powodu by to zmieniać.
19.42 - 40% z 1/3, w szkole kamieniami rzucales?
Nie opowiadaj bzdur 19:07. Rząd nie ustala cen benzyny.
No Kaczyński jak wyskoczył kiedyś z kanistrem to twierdził co innego.
Na tym polega polityka chłoptasiu 19:55. Owszem, można obniżyć akcyzę tylko po co ? Żeby potem znowu ją podwyższać ? Cena paliwa zależy od wielu niezależnych i zewnętrznych czynników. Wszędzie jest teraz drogo, nie tylko u nas.
I tylu samych wewnętrznych. Także chłoptasiu ogarnij tą politykę.
Ale jakby to powiedział premier: Może i drożej, ale dzięki temu pracownicy stacji zarobią więcej.
Gaz w tamtym roku 1,40-1,70 a teraz 2,80 ponad 1 zl drożej w ciagu roku szok ,bokiem to wszystko wychodzi te rzady bo to wszystko uderza każdego po kieszeni bardzo
Obajtek musi zarobić
Zaraz ci przyjdzie taki jeden ekspert forumowy i napisze "Mnie tera jes lepi i inny tyż, nie to co za Tuska"
Oczywiście że jest mi lepiej 19:34 i sądząc po sondażach nie tylko ja tak uważam. Ceny cenami ale liczy się bilans wpływów u wydatków a ten cały czas na plusie. Ceny zawsze rosły i rosnąć będą, choć w przypadku paliwa uważam, że jest to chwilowe i za jakiś czas cena spadnie.
19:47 Daj już spokój, bo nudzisz.
Vice versa 19:56.