witam! mi również bardzo potrzebne są barwniki. czy ktoś je ostatnio kupował?gdzie je można dostac w ostrowcu na 100 % Pytałam na stoisku na hali targowej (ten Pan ma podobno też właśnie stoisko cukiernicze na ul. Grabowieckiej) i On powiedział, że nie ma:( będę wdzięczna za informacje:)
tydzień temu byłam na targu na hali i tam jest takie stoisko, gdzie można kupić dekoracje do tortów, sprzedawał tam młody pan i widziałam tam barwniki spożywcze w takich plastikowych pudełeczkach
kupowałam w internecie masę cukrowa i barwniki wystarcz wpisać barwniki do tortu i masz linka ,zamawiasz i przysylają
Moi drodzy, poszukuję barwników spożywczych i znalazłam ten temat. Może ktoś z Was je kupował niedawno, gdzie się udać żeby zdobyć?
Podłączam się pod pytanie :) tort tęczowy efektownie się prezentuje
Ostatnio widziałam w piekarni skalski obok lidla, ok. 7 pln za buteleczke. tam tez sporo ozdob do tortow ;)
Słusznie, jeśli doliczyć koszt biletów, paliwa, czas... taniej wyjdzie zamówić. Osobiście polecam barwniki w żelu. Są bardzo wydajne, wystarczy kupić podstawowe kolory: żółty, niebieski, czerwony... resztę kolorów, uzyskamy z mieszania barw: zielony (niebieski+żółty), pomarańcz (żółty+czerwony), fiolet: (czerwony+niebieski), itp. Wiadomo, bez przesady, to nie TV-HD, ale dla domowej cukierenki wystarczy.
Czemu za późno? Jutro nie kupię? jak przejrzałam internet, to się okazało, że bardziej potrzebuję czegoś takiego http://tortytorty.pl/do_dekorowania/lukry_w_tubach/lukier_zel_w_tubie_do_dekoracji_blyszczacy_czarny.html niekoniecznie z brokatem (po prostu nie wiedziałam, że istnieją też takie cuda jak najzwyklejszy flamaster, tyle, ze można go jeść:) )
ilcia jej pewnie chodziło o to , ze flamastry na targu u faceta a jutro tam zamkniete.
witaj , na kopernika kolo przychodni jest sklepik ABC tam mozna dostac barwniki, w bteleczce po 5 zl chyba.