4000 tys. to 4 000 000. Nauczcie się w końcu poprawnie pisać.
Programista PIS będzie zarabiał MILIARD za wdrożenie 5G. Tylko że po co mu w geobie pieniądze tego ja nie wiem. Wolę iść na spacer.
UWAGA KOREKTA: W GROBIE. No ale to już matka święta PIS doceni to wdrażanie 5G.
Źle się dzieje. Tumany nie rozumieją,że wraz z podwyżką pensji będzie podwyzka wszystkiego!! I po co komu taki ruch?!!
czas spiedalać na wieś, nigdy nie pozwolę sobie wszczepić czipa szatana od pis 666 ,no to co mam nie jeść z dziećmi i nie pić?
Może najpierw poszukaj dobrego psychiatry 17:02.
Czyli uważasz że lepiej mało zarabiać, klepać biedę ale za to cieszyć się tym że ceny są niskie ? Niskie czy wysokie to rzecz względna. Jeśli moje zarobki będą na odpowiednim poziomie to i wyższe ceny nie będą mi straszne.
Przecież mało czy dużo zarabiać to pojęcie względne. Co z tego jak się zarabia dużo bezwzględnie, ale żyje się gorzej niż jak się zarabiało mniej. Tu nie chodzi o ilość zarobionych pieniędzy, a o to co za nie można kupić.
Chodzi o realną wartość pieniądza. Z tego co czytam to połowa to nawet nie zna tego terminu. Nie chodzi o liczby, ale o siłę nabywczą pieniądza - tu jest sens.
dlatego trzeba strajkować i zamiast podwyżek żądać zmniejszenia cen towarów i usług :)
oj tam.. podwyżki same uregulują zwiększone ceny towarów XD. Problem jest w mentalnosci i tzw. syndromie Polaka. "oj, znowu podrożało", "znowu kradną" czy "oszukuja na skladzie produktu".. "ale co zrobic.. takie zycie" i pomarudzą, ale żadnych reakcji za tym nie ma. Stąd pewnie dla większości to jedyna walka to wybrać tego co obiecuje, a że przez 30 lat obiecuja i mało z tego robią to kogo to obchodzi, nie? i tak zaglosuja albo na Pis albo na PO.. "bo na kogo, he?"
W Zjednoczonych Emiratach Arabskich sieć 5g jest od dawna i jakoś nikt nie umiera. Nie opowiadaj bajek Antek.
co ty pierdolisz oni się nie szczypią tylko na inne częstotlowości podnoszą, po drugie powiedz mi czy nie będzie ci przedzkadzała antena 5G NA DOMU bo przecież projekt megaustawy PIS tak zakłada.Operator wchodzi i montuje gdzie chce :) no ale to widocznoe synu przyspałeś i jesteś tsk gorliwym KATOLIKIEM że dopiero wstrząs prądowy za pomocą 5G od PIS Cię dobudzi.
Ty to chyba nie wiesz co to w ogóle jest 5G i jak działa
4000 tyś to 4000*1000= 4 000 000 zł !!!