Co sie dzieje w tym kraju nie dosc ze ludzia nie bedzie starczac na paliwo to jeszcze jesc nie bedzie co, albo raczej za co
No ICH to nie obchodzi http://politykier.pl/kat,1026513,wid,13254317,wiadomosc.html?ticaid=6c013
Spokojnie jakoś damy rade ;) są rowery samochód poczeka na lepsze czasy.
Jest wiosna będziemy chodzić na piechotę zaoszczędzimy i pozbędziemy się kilku kilogramów. Czysty zysk.
To wszystko wina Kaczorów ,tak by bło jeszcze niedawno A tak serio to tankowalem dzis w Radomiu 4.89 Ostrowiec dziwnie jest najdrozszy
Chleb, mąkę i inne produktu do sklepu też dowiozą rowerami? Nie pomyślałeś że podwyżka paliw odbije się na cenach produktów i usług? Kowalski może przesiąść się na rower, ale spedytorzy tego nie zrobią.
Wykończą nas!
Nawet sklep dla biednych - Biedronka nie pomoże.
A ja Tankowałem Pod Sandomierzem na trasie Sandomierz - Ożarów na stacji Bliska Es95 za 4,89. gdzie w Ostrowcu ta sama ES95 była 5,09. z tego co pamiętam ON był po 4,78 i Lpg po 2,41 Czyli Wniosek Taki iż Inni Mogą a inni NIE. Ale Tak się dzieje W Ostrowcu i w Starachowicach. W czoraj tankując na Statoilu pod wiaduktem za Es95 zapłaciłem za litr 5,11 gdzie obok jakiś Warszawiak przekazywał wiadomość do kasjerki (ładnej Blondynki ) że on W warszawie na toruńskiej na Statoilu płaci Es95 po 4,95. Czyli Co W tym Ostrowcu się dzieje?????? Przecież ceny hurtowe każdy koncern kupuje na wszystkie stacje w jednej cenie!!!!!! Wniosek Tylko Jeden!!!!!!!!
Zmowa cenowa to się nazywa. UOKIK za to każe i to słono. Może by tak kogoś tym zainteresować, a nie tylko marudzić między sobą ?
Wyjedzie się kilka km za Ostrowiec i nawet na "markowych" stacjach paliwo jest o 10-12 gr tańsze niż u nas, a o nie "markowych" już nie wspomnę...
Iława stacja Bliska on 4,87
Sochaczew Lukoil on 4,92
jeśli chodzi o stacje Bliska to dla mnie jest ona kiepska tania jest ale paliwo tam jest liche, mówię o stacji Bliska w Starachowicach tej koło armaty. Zakupiłem tam paliwo za 50zł cena ok 4,85zł jakieś 1,5 miecha temu niedużo ale nie wiedziałem co to za stacja jak z renoma koledzy z pracy mówili, że jest to chłam ale zaryzykowałem i mieli racje zrobiłem 120km na niej i rezerwa się już paliła a tankując na MPK za przybliżoną kwotę ok 4,87zł za 50zł przejechałem 220km gdzie a rezerwa zapaliła mi się przy ok 200km. Taka jest moja opinia więcej tam nie zatankuje