Za 2 baterie zapłacimy 4,75 mld dol. (16 mld zł.) Wcześniej MON Macierewicza obiecywał 8 baterii za 30 mld zł.
To nie będziemy mocarstwem Europy środkowo-wschodniej?
13:37Dokladnie.System patriot oraz kupno nowych f-35 zamiast starych uzywanych f-16 to chyba krok w dobra strone.
Do kogo piszesz to samo już kolejny raz, bo nie ma wpisu z godz. 13:37
Dla wlasnie takich ktorym sie nie chce przesledzic poprzedniej strony.
Tak dobrze mnie znasz?
Jak widac na zalaczonym obrazku.
Ja ciebie też i też cię lubię, z resztą tak samo jak ty mnie:-)
Spoko,ale jest to przykre,ze przystepujesz do komentowania bez zajrzenia nawet do poprzedniej strony.
Sorry, jest coś wczoraj, ale ja nigdy nie czytam linków z niezależnej, bo zawsze są niesamowicie tendencyjne i jednostronne. Dla mnie to żaden autorytet. No dobra, co tam u ciebie, wolna sobota, a ty pracujesz? Nie przemęczasz się?
Nie wiem o czym piszesz.Nie mamy watpiwosci chyba kto wygral ta slowna potyczke.Nastepnym razem zajrzyj do poprzedniej strony zanim zaczniesz komentowac.
OK. Zobacz jaka piękna pogoda. Wyjdź na spacer. Ja właśnie wróciłem i zapewniam cię, że życie poza forum jest naprawdę piękne. Gdyby nie pisie trolle, na forum też byłoby fajnie. Ciekawe, o czym będą ujadać po wyborach wygranych przez Trzaskowskiego?
Czy F35 będzie dobrym zakupem czas pokaże, obecnie ten samolot jest strasznie usterkowy i ma mnóstwo wad.
Liczba luk w oprogramowaniu wg. stanu na listopad 2019 r. wyniosła 873 – wynika z raportu Pentagonu.
Z dokumentu wynika, że działko strzeleckie kalibru 25 mm w myśliwcach F-35 posiada „nieakceptowalną” dokładność w celowaniu do celów naziemnych oraz jest zamontowane w pękającej obudowie.
http://xportal.pl/?p=36080