Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Odp.: Biały Dom potwierdził SPOTKANIE PREZYDENTÓW USA i POLSKI 24 czerwca 2020

To nie będziemy mocarstwem Europy środkowo-wschodniej?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Biały Dom potwierdził SPOTKANIE PREZYDENTÓW USA i POLSKI 24 czerwca 2020

13:37Dokladnie.System patriot oraz kupno nowych f-35 zamiast starych uzywanych f-16 to chyba krok w dobra strone.

Gość_Beyond control
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Biały Dom potwierdził SPOTKANIE PREZYDENTÓW USA i POLSKI 24 czerwca 2020

Do kogo piszesz to samo już kolejny raz, bo nie ma wpisu z godz. 13:37

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dla wlasnie takich ktorym sie nie chce przesledzic poprzedniej strony.

Gość_Beyond control
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Tak dobrze mnie znasz?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Jak widac na zalaczonym obrazku.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja ciebie też i też cię lubię, z resztą tak samo jak ty mnie:-)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Spoko,ale jest to przykre,ze przystepujesz do komentowania bez zajrzenia nawet do poprzedniej strony.

Gość_Beyond control
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Sorry, jest coś wczoraj, ale ja nigdy nie czytam linków z niezależnej, bo zawsze są niesamowicie tendencyjne i jednostronne. Dla mnie to żaden autorytet. No dobra, co tam u ciebie, wolna sobota, a ty pracujesz? Nie przemęczasz się?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Nie wiem o czym piszesz.Nie mamy watpiwosci chyba kto wygral ta slowna potyczke.Nastepnym razem zajrzyj do poprzedniej strony zanim zaczniesz komentowac.

Gość_Beyond control
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

OK. Zobacz jaka piękna pogoda. Wyjdź na spacer. Ja właśnie wróciłem i zapewniam cię, że życie poza forum jest naprawdę piękne. Gdyby nie pisie trolle, na forum też byłoby fajnie. Ciekawe, o czym będą ujadać po wyborach wygranych przez Trzaskowskiego?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

Odp.: Biały Dom potwierdził SPOTKANIE PREZYDENTÓW USA i POLSKI 24 czerwca 2020

Czy F35 będzie dobrym zakupem czas pokaże, obecnie ten samolot jest strasznie usterkowy i ma mnóstwo wad.

Liczba luk w oprogramowaniu wg. stanu na listopad 2019 r. wyniosła 873 – wynika z raportu Pentagonu.

Z dokumentu wynika, że działko strzeleckie kalibru 25 mm w myśliwcach F-35 posiada „nieakceptowalną” dokładność w celowaniu do celów naziemnych oraz jest zamontowane w pękającej obudowie.

http://xportal.pl/?p=36080

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -