Tam nawet nie ma jak przejść normalnie ,można sobie krzywdę zrobić! Jest bardzo niebezpiecznie i trzeba uważać żeby się nie poślizgnąć i nogi nie złamać! Nie da się przejść między półkami bo tak jest wąsko! Skrzynki z piwem o mało na nogi mi nie spadły tyle tego tam leży! Dwie osoby to już tam nie przejdą! Okropność!
To jest wina tylko i wyłącznie ludzi bo to ludzie za wszystko odpowiadają,nie rzeczy które tam są ktoś postawił,same się nie postawiły! Za wszystko odpowiada człowiek i tylko człowiek! Zły kierownik i zła organizacja pracy!
Kierownicy to ludzie i oni nie dbają o nic !
Ma się tylko kasa zgadzać i tyle! Smrod ,bród i dziadostwo!
Jak trzy osoby na zmianie mają ogarnąć dostawę, odpiek, kasę, ceny, zwroty, i j€bniętych klientów? Chamstwo i popelinę to robią klienci.
Bardzo brudno i sklep zastawiony towarem którego nie ma kto wyłożyć na półki
Trzeba być idiotą, niekoniecznie forumowym, żeby z własnej woli chodzić do syfu, a potem pierdolić na forum, że jest syf.
Co was zmusza, żeby przekroczyć próg sklepu, o którym macie tak fatalne zdanie?
Straszne kolejki są w tej Biedrze
Najgorsza biedna w Ostrowcu! Byłam raz i więcej nie pójdę! Nawet zakupów nie zrobiłam bo kolejka długa i kasjerka musiała biegać do drugiej kasy! Trzeba mieć nerwy żeby tam zakupy robić!
Ja też nie lubię tej biedronki,ale do zrugymam bardzo daleko!Mam nadzy,że ktoś się tym zainteresuje znowu bedzie normalny przyjazny sklep!
Krytyka pomogła posadzka wyjątkowo czysta i towar z paletami nie tarasuje przejść ,czyli jak się chce to można
Z tej biedronki to kilka osób przyniosło mole do domu. Tam sanepid to chyba nigdy nie był.
Ciekawe jak długo będzie porządek! Tam sami biedacy i patologia kupuje to po co porządek ma być!