no i jak tam waszym zdaniem się ten lokal sprawuje?jak go otworzyli było wielkie bum a teraz?co sadzicie o nim po tak długim okresie jego istnienia?
Dla mnie świetny. Pizza smaczna, lekkostrawna, poełno ludzi tam jest wiec chyba smakuje ;)
I obsluga baaaaardzo miła, takze polecam
taka mała speluna! A jedzenie bez rewelacji!!!
szału tam nie ma z jedzeniem i z zarobkami... cały czas tam potrzebują pizzer mena i jakos sie ludzie tam nie pchają
Bo takie to w Ostrowcu bezrobocie, wszyscy chcieliby na STANOWISKO za 2 tys. do ręki na POCZĄTEK, bez doświadczenia i ochoty do pracy.
Ja pizze tam zamówiłem tylko raz i albo im się wtedy akurat nie udała albo mi takowa nie smakuje. Wiec jak dla mnie bez rewelacji.
pizzermena potrzebują a nikt się nie pcha bo tam się nie da pracować wiem coś o tym
Z tym "tłokiem" to lekka przesada...Mała salka tam jest...O 21 nieraz już zamknięte.
pizza dojechała do nas zimna i sosy były chyba rozcieńczane wodą. Więcej nie zamówię
Z tymi sosami masz rację. Pizza dobra, ale sosy to na bank rozcieńczają
ogólnie pomysł na taką pizzerię bardzo fajny i tylko musiałby się tym zająć ktoś taki jak Magda Gessler :D podpowiedzieć co nieco ;)
pizza ostatnimi czasy okropnie się pogorszyła!! mało składników!!
Według mnie lokal nie pasuje do stylu innych pizzeri "Biesiadowo" a pizza mi nie smakowała zjadłem jedną i bez porównania do innych ;), pomysł dobry ale niewykorzystany.