pizza ostatnimi czasy okropnie się pogorszyła!! mało składników!!
Do Gościa Jewel. Skandalem to można nazwać Twój wpis bo to ja właśnie dowożę pizzę i nigdy do nikogo nie oddzwaniałem z podanymi przez Ciebie historiami. Może napisz kiedy ten fakt miał miejsce bo być może nie słusznie akurat mnie wyrabiasz złą opinię. A nawet jeżeli taki fakt wogóle miał miejsce to ten ostry fragment Twojego podjazu należało usunąć aby Ty lub ktoś inny nie uszkodził faktycznie opony samochodu. Pozdrowienia
I znowu ten brak wielkich liter, składni i interpunkcji.. No i "haha" nie mogło zabraknąć. Chłopie daj spokój już z tą partyzantką bo wywnioskuję, że jesz tylko pizzę, kąpiesz się w pizzy, a co najgorsze - jeździsz pizzą...
Ale jak niepoprawnie piszesz!
haha wnioskuje z tego ze wszędzie pracowałem;) superman do mnie dzwonil kazał przestać gadać z uryną na tym forum. i wielce ortografy i gramatyki na tym forum gdyby nie program do podkreślaczy błedów to byście wypadli inaczej smiac mi się chce i płakać
już nie jest, promocja w Primo się zakończyła!
ja tam zadowolona nie jestem źle nie mam w zwyczaju nikomu życzyć ale ich za nic nie pochwale mam swoje powody