Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Biesiadowo

Ilość postów: 31 | Odsłon: 4752 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Odp.: Biesiadowo

To biesiadowo powinno byc tylko na dowoz wnetrze rzeczywiscie biesiadowe ;) w srodku chyba mozna tylko dobry melanz przeprowadzic panowie wlasciciele nieogarnieci wogole w pizzy. Pizza raz kwadrat raz prostokąt ten sos zolty jakis dziwaczny Wystrzałowy napis na pudelku...rolka papieru gratis...

Ixpe1
        Zgłoś
        Odpowiedz

pizza ostatnimi czasy sie pogorszyła,mało składników. brak zadnych znizek dla stalych klientów. przy tak duzej konkurencji pizzerni w Ostrowcu powinni co 10ta pizze dawac gratis.a ruchu tam nie ma.niedlugo pewnie to to zamnką

Gość_Teresa
          Zgłoś
          Odpowiedz

Byłam dwa razy ze znajomą na piwie i zapiekance.Zapiekanka dość,że przepyszna to wielka,że chyba na wynos.Pan właściciel przemiły człowiek,bo kiedy dodatkowo poprosiłyśmy o ananasy na zapiekance ,to zaraz były(podejrzewam,że pojechał po nie do sklepu ,by nam dogodzić)Obsługa też miła.Byłam dwa razy i za każdym razem bardzo spokojnie i przyjemnie.Polecam

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Biesiadowo

Moim zdaniem nie najlepsza, może pizza smaczna, ale rozwoziciel niezbyt. Gdy dojechał na miejsce dał mi pizze, zapłaciłam za nią, jeszcze dałam mu napiwek, a po kilku minutach dzwoni na mój numer i mówi, że na moim podjeździe było coś ostrego i złapał kapcia. Skandal !!

Gość_Jewel
          Zgłoś
          Odpowiedz

Do Gościa Jewel. Skandalem to można nazwać Twój wpis bo to ja właśnie dowożę pizzę i nigdy do nikogo nie oddzwaniałem z podanymi przez Ciebie historiami. Może napisz kiedy ten fakt miał miejsce bo być może nie słusznie akurat mnie wyrabiasz złą opinię. A nawet jeżeli taki fakt wogóle miał miejsce to ten ostry fragment Twojego podjazu należało usunąć aby Ty lub ktoś inny nie uszkodził faktycznie opony samochodu. Pozdrowienia

marwoj60
            Zgłoś
            Odpowiedz

pizza ostatnimi czasy sie pogorszyła,mało składników. brak zadnych znizek dla stalych klientów. przy tak duzej konkurencji pizzerni w Ostrowcu powinni co 10ta pizze dawac gratis.a ruchu tam nie ma.niedlugo pewnie to to zamnką

Gość_Teresa

Wczoraj, 21:18

Zgłoś

Odpowiedz

* Sieć: Play (P4).

* Przybliżone położenie: Polska.

no tak 10 gratis bo tak jest w mobilnej swietna reklama a mowia ze mobilnma nie wchodzi na inne fora pizzeri ;) haha

Ixpe1
              Zgłoś
              Odpowiedz

Co 10 gratis jest też w Primo, nie tylko w Mobilnej (o ile tam jest), a ogólnie rzecz biorąc ta twoja mania prześladowcza jest niesamowicie śmieszna, a ograniczenia umysłowe wszędzie wietrzą spisek mobilnej, szkoda że tych reklam z mobilnej nie pisał ktoś z netii, wtedy miałbyś większe pole do popisu, bo P4 nie jest tak popularne jak netia.

A po drugie - gdzieś tam kiedyś pisałeś że nie stołujesz się w tego typu "lokalach" więc jak strasznym ignorantem musisz być oceniając pizze z Biesiadowa, Nic Nowego itp. nie stołując się tam i jedząc z nich pizzy.

stopkretynom
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: Biesiadowo

wlasnie.skad Ty mozesz wiedziec ze ja z mobilnej? wcale nie mam nic do czynienia z mobilna pizza.a pozatym. w primo tez co 10 ta jest gratis!!

Gość_kasia
                Zgłoś
                Odpowiedz

już nie jest, promocja w Primo się zakończyła!

Gość_ppp
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W Biesiadowie byłam 2razy i po jednym razie da się zauważyć,że coś nie tak w lokalu a tu naprawdę ok!.Ci ludzie pracujący tam i właściciele są mi całkiem obojętni (nie znam ich i tyle!)ale powiem,że szczerze polecam.Właściciel zabiegał o dobre przyjęcie jak mało w jakim lokalu!.Byłam zauroczona!!!Mogłam nawet ,w przerwie razem z koleżanką czekając na zapiekankę porozmawiać miło z personelem i właścicielem(rzadko tak się zdarza!).Nadmieniam,że Ci ludzie są mi obojętni ale bronię,bo bardzo ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i szkoda mi takiego oczerniania.Mam swoje zdanie

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -