To biesiadowo powinno byc tylko na dowoz wnetrze rzeczywiscie biesiadowe ;) w srodku chyba mozna tylko dobry melanz przeprowadzic panowie wlasciciele nieogarnieci wogole w pizzy. Pizza raz kwadrat raz prostokąt ten sos zolty jakis dziwaczny Wystrzałowy napis na pudelku...rolka papieru gratis...
pizza ostatnimi czasy sie pogorszyła,mało składników. brak zadnych znizek dla stalych klientów. przy tak duzej konkurencji pizzerni w Ostrowcu powinni co 10ta pizze dawac gratis.a ruchu tam nie ma.niedlugo pewnie to to zamnką
Byłam dwa razy ze znajomą na piwie i zapiekance.Zapiekanka dość,że przepyszna to wielka,że chyba na wynos.Pan właściciel przemiły człowiek,bo kiedy dodatkowo poprosiłyśmy o ananasy na zapiekance ,to zaraz były(podejrzewam,że pojechał po nie do sklepu ,by nam dogodzić)Obsługa też miła.Byłam dwa razy i za każdym razem bardzo spokojnie i przyjemnie.Polecam
Moim zdaniem nie najlepsza, może pizza smaczna, ale rozwoziciel niezbyt. Gdy dojechał na miejsce dał mi pizze, zapłaciłam za nią, jeszcze dałam mu napiwek, a po kilku minutach dzwoni na mój numer i mówi, że na moim podjeździe było coś ostrego i złapał kapcia. Skandal !!
Do Gościa Jewel. Skandalem to można nazwać Twój wpis bo to ja właśnie dowożę pizzę i nigdy do nikogo nie oddzwaniałem z podanymi przez Ciebie historiami. Może napisz kiedy ten fakt miał miejsce bo być może nie słusznie akurat mnie wyrabiasz złą opinię. A nawet jeżeli taki fakt wogóle miał miejsce to ten ostry fragment Twojego podjazu należało usunąć aby Ty lub ktoś inny nie uszkodził faktycznie opony samochodu. Pozdrowienia
pizza ostatnimi czasy sie pogorszyła,mało składników. brak zadnych znizek dla stalych klientów. przy tak duzej konkurencji pizzerni w Ostrowcu powinni co 10ta pizze dawac gratis.a ruchu tam nie ma.niedlugo pewnie to to zamnką
Gość_Teresa
Wczoraj, 21:18
Zgłoś
Odpowiedz
* Sieć: Play (P4).
* Przybliżone położenie: Polska.
no tak 10 gratis bo tak jest w mobilnej swietna reklama a mowia ze mobilnma nie wchodzi na inne fora pizzeri ;) haha
Co 10 gratis jest też w Primo, nie tylko w Mobilnej (o ile tam jest), a ogólnie rzecz biorąc ta twoja mania prześladowcza jest niesamowicie śmieszna, a ograniczenia umysłowe wszędzie wietrzą spisek mobilnej, szkoda że tych reklam z mobilnej nie pisał ktoś z netii, wtedy miałbyś większe pole do popisu, bo P4 nie jest tak popularne jak netia.
A po drugie - gdzieś tam kiedyś pisałeś że nie stołujesz się w tego typu "lokalach" więc jak strasznym ignorantem musisz być oceniając pizze z Biesiadowa, Nic Nowego itp. nie stołując się tam i jedząc z nich pizzy.
Czyżby koniec "Biesiadowa"? : http://www.ostrowiecnr1.pl/ogloszenie/odstapie-pizzerie-w-dobrej-cenie/
To byłoby bardzo szkoda:( Dajcie już spokój tej nienawiści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to chodzi o biesiadowo w tym ogloszeniu??????skad wiesz? dlugo ta pizzernia sie nie nabyla...
wlasnie.skad Ty mozesz wiedziec ze ja z mobilnej? wcale nie mam nic do czynienia z mobilna pizza.a pozatym. w primo tez co 10 ta jest gratis!!
W Biesiadowie byłam 2razy i po jednym razie da się zauważyć,że coś nie tak w lokalu a tu naprawdę ok!.Ci ludzie pracujący tam i właściciele są mi całkiem obojętni (nie znam ich i tyle!)ale powiem,że szczerze polecam.Właściciel zabiegał o dobre przyjęcie jak mało w jakim lokalu!.Byłam zauroczona!!!Mogłam nawet ,w przerwie razem z koleżanką czekając na zapiekankę porozmawiać miło z personelem i właścicielem(rzadko tak się zdarza!).Nadmieniam,że Ci ludzie są mi obojętni ale bronię,bo bardzo ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i szkoda mi takiego oczerniania.Mam swoje zdanie