Czy firma sprzątająca groby pani Moniki Mazurkiewicz jeszcze działa? Nie mogę się dodzwonić. Temat pilny.
Potrzebny bardzo pilny kontakt do firmy sprzątającej groby p. Moniki Mazurkiewicz bo nikt nie odbiera telefonów. Ktoś zna? Z góry dziękuję.
Gdyby radni PIS tak podchodzili do gali MMA nie byłoby zbędnego ględzenia.
Nie pasuje, nie kupujesz, nie idziesz, nie zabraniasz innym.
Tolerancja
14:28 naprawdę? Co ty kurwa nie powiesz o sobie he he he he
We wszystkich marketach znicze za grosze full wypas a stroiki w 1000 drobiazgów i u Chińczyków na Polnej.
Święto Zmarłych tylko w Polsce jest smutne. Zmieńmy to. - Teściowa szykuje się do jazdy na rowerze. Gdzie mama jedzie?- pyta ją zięć. Jadę na cmentarz. A kto przyprowadzi rower? - zaniepokojony zięć.
Na pogrzebie mężczyzny w długoletnim stażem małżeńskim padło tak wiele słów zachwytu nad zmarłym, że wdowa po nim aż 3 razy prosiła o otwarcie trumny, aby się upewnić, że nie pomyliła pogrzebów.
Cmentarz po zmroku. Między grobami przechadza się samotna kobieta. Nie boi się pani tak po zmroku na cmentarzu? - pyta wychodzący z cmentarza mężczyzna. Wie pan, że nie, ale jak żyłam, to się bałam - odpowiada kobieta.
Do lekarza specjalisty, po 2 latach oczekiwania zgłosił się pacjent, który zdążył już umrzeć. Lekarz zaciekawiony wypytuje go. Jak jest tam na górze, tak prywatnie, niech pan powie? Nie wiem, jak jest prywatnie, bo ja tam jestem na NFZ - odpowiada pacjent.
Wisiorku mimo woli. To nie jest święto zmarłych tylko Wszystkich Świętych. Coś ci się pomyliło.
Według ciebie każdy debil i kretynka, jak umrą, to z automatu stają się świętymi?Czyli możesz liczyć na tytuł. "Wisiorkiem" przypomniałes mi,że pracownicy prosektoriów wisielców nazywają "Breloczkami" ale ja jeszcze żyję i nie zamierzam się wieszać:-)
Kto ci podpowiedział że chodzi o wisielca? Z drugiej strony zapalaj świeczki komu chcesz. Nie koniecznie świętym.
Pierwszy listopada (dzień) a nie pierwszy listopad.
Pierwszy listopad to bez sensu stwierdzenie bo w każdym roku jest tylko jeden taki miesiąc i jesta tak samo pierwszy jak i ostatni.