Czekamy na odpowiedź
Buhahhahaha 00:41. To teraz pojechałeś w tym poście. Fantazja cię poniosła.
Dla osoby protegowanej brutto czy netto ma istotne znaczrnie
Gdy stanowiska załatwiane są po znajomości z komitetu brutto czy netto dla CBA wydaje się nie mieć wièkszego znaczenia.
Ile stanowisko obsadzonych dzięki przychylności decyzyjnych tylko oni wiedzą.
To jest wyprowadzanie kasy państwowej z puli przeznaczonych dla osób potrzebujących.
Taka jest moja opinia
Ale zaraz siè odezwą obrońcy tego systemu.
I zostanę zlinczowany na forum
Strasznie nie przyjemna osoba.
07:20 na czym opierasz swoją opinię?
50 tys. podwyżki, też tak bym chciał.
Złoty prezydent, chcąc zadbać o siebie i swoją rodzine i zabezpieczyć materialnie kolejne pokolenia musiał też dbać o swoje politycznie zaplecze.
07:20 Nie z przymiotnikiem pisze sie razem.Jaka?nieprzyjemna ,podaj przyklad.
11:44 nie zawsze, znaFco:)
Dwa razy więcej niż inflacja... A zdrugiej strony mieszkanie 60m2 o wartości 160k PLN to musi być ruina. Może zbiera na remont... Dziwne, że zawsze wszyscy zarabiają 3-10 razy tyle co normalny robotnik, a w oświadczeniach mają przeciętne majątki i oszczędności. Czy składki partyjne też idą "pod stołem" a oficjalnie wpłaca się jakieś śmieszne sumy. Może odpowie ktoś, kto ma rozeznanie w temacie. To może się opłacać, na dłuższą metę...
Dwa razy więcej niż inflacja... A z drugiej strony mieszkanie 60m2 o wartości 160k PLN to musi być ruina. Może zbiera na remont... Dziwne, że zawsze wszyscy zarabiają 3-10 razy tyle co normalny robotnik, a w oświadczeniach mają przeciętne majątki i oszczędności. Czy składki partyjne też idą "pod stołem" a oficjalnie wpłaca się jakieś śmieszne sumy. Może odpowie ktoś, kto ma rozeznanie w temacie. To może się opłacać, na dłuższą metę...
Wypad z nimi
Płacą minimalna 3600 zł, a nie 2780zł.
Brzydka
22:14 brutto/netto
To jest porażka , a co takiego ta pani robi? Poza tym , ze się pokazuje ( i tylko pokazuje ) na charytatywnych imprezach.
Chodzi o ta Pania co jest tez radna z Ogrodow z zawodu pielegniarka?:Prawda to?
Tak,o tego niemilucha chodzi.Koryto i koryto i ciągle mało