Ten rok będzie wyjątkowy. Precz z pedofilami !!!
Pedofile po kolędzie chodzą tylko do domostw pedałów,donormalnych domów po kolędzie chodzi ksiądz.Pedałów do odstrzału bo sezon ochronny się skończył ,ale o tym ,że pedofile zwąchały się z pedałami to słyszę i czytam po raz pierwszy.Pewnie człowiek użył złego zielska i głupoty pisze,blokowanie ulic????a może bratanek babskiego pochodu??? dziwny jest ten postkomunistyczny swiat.
He he ...kolęda 2020...jakiś nowy zwyczaj w pedalskim świecie.Normalny człowiek oczekuje księdza z koledą ale w 2021 roku,widać pedały obchodzą to święto 30 grudnia bieżącego roku,byle toto się nie afiszowało publicznie i ulic oby toto nie blokowało.Jak zablokuje to jest policja od porządku publicznego.
Pedały poczuły się pewnie i rozzuchwaliły to co się dziwić. Teraz i po kolędzie by chciały chodzić i mówić jakie to LGBT dobre jest. Tfu. Niech wybiją sobie to z głowy. Księdza za to chętnie zaproszę by pięknej tradycji stało się zadość.
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
Spierdzielaj pedale. Przecież wiemy, że jest tym downem od "ANI KROK"
Zalecam. Mogą roznosić wirusa.
Precz, precz z lewackimi pedofilami i kurewkami szlajajacymi się nocą po ulicach, precz.
Kazdy pwdofil powinien skończyć marnie. Skupiacie się tylko na ksiezach, ale może za Twoją ścianą jakieś dziecko jest krzywdzone.
Dokładnie. Przez z lewackimi pedofilami. Precz z Pis.
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
Panno Moniko czy udostepniasz sie od zaplecza?
Takich jak Ty powinno się zamykać w wariatkowie 00:31.
Mają nie chodzić w tym roku...
Zablokuj resztki tego co masz w głowie
Na zaproszenie będą chodzić. U mnie w domu kolęda będzie zgodnie z tradycją.
Z Bogiem.. czym tam z Wirusem.