chodziłem na korki z matmy do pana W lata temu, głównie dla powtórzenia całościowego materiału pod kątem matury, bardzo miło wspominam
jeśli chodzi o elektronikę to też dość wysoki poziom na lekcjach, powiedziałbym nawet że przystępniej i bardziej zrozumiale niż potem na studiach
Absolwencino skrętu kiszek dostaniesz z ciekawości i co to będzie?
uczyć im się nie chce, ot co!
Wobec przełożonych jest miły i kulturalny.
o przepraszam nie wszyscy! moja klasa ma z ks krystianem i on nie spóźnia się na lekcje nigdy
Masz rację, tym bardziej, że opinie tu wyraża głównie niedowartosciowana osoba pracujaca w tej szkole, ktorej wydaje sie ,że jest anonimowa- a przecież, kazdy, kto to czyta, a tam pracuje, wie juz o kogo chodzi. Ta osoba nakreca spiralę i podgrzewa atmosferę, a przecież w kazdej szkole znajdzie sie paru uczniów niezadowolonych, nie otrzymujacych dobrych ocen itd, ktorzy dają sobą manipulować i temperatura sie podgrzewa. Gdyby ta szkoła była taka zła, to nie byloby tylu świetnych absolwentow, zadowolonych uczniów ( ktorzy w wiekszosci nie interesują się takimi forami), nie byłaby wciąż w rankingach najlepszych szkół. Zobacz ilu jest laureatów co roku, studentów najlepszych uczelni, np w ubiegłym roku 12 na medycynie tylko z jednej klasy. Tu też sa od dawna najlepsze klasy humanistyczne. Matura w ubiegłym roku
( równiez z tak krytykowanej matematyki) była zdana w 100%- tylko w tej szkole. Żeby miec wyniki- trzeba dbac o poziom nauki, dyscyplinę itd, i o to sie tu dba, a jesli to komus przeszkadza, to po prostu musi wybrać inna szkołę. Zyczę mądrych wyborów
Kto pamięta czasy Cegły epoka tego pana umarła wraz z jego zniknięciem.
Ludzie ze Staszka, Chreptusa i tych innych podrzędnych szkółek, nie zaśmiecajcie tego forum tymi wyssanymi z palca wypowiedziami o Bronku, bo Wasze szkoły i tak nigdy ,,mu" nawet do pięt nie dorosną. A z kłamstw i zazdrości też trzeba się spowiadać...
Oglądaliście wczoraj Kiepskich ? :)
A w poniedziałki włączcie sb na Jedynce ten serial o Afryce po niemiecku.
Dzięki. Papa.
Hi ! Co powiecie na III wojnę światową ? xD
Macie namiary na jakiegoś dobrego dentystę ? ;)
Jak ważni ludzie sobie do nas "wpadają", to "Bronek" jest na tyle kulturalny, że daje im żarcie ;D Nie wiem czy przyszliśmy tutaj wąchać, czy się uczyć? Nikt normalny na to nie zwraca uwagi. Jakbym była głodna, to też pewnie bym tylko o tym myślała o.O Bierzcie sobie kanapki, a nie będziecie czatować aż Wam rzucą kawałek sernika o.O
Nie słyszałam, żeby ludzie, którzy mają u niego dobre oceny i dawali sobie radę z matmą, narzekali. Wprowadził trochę dyscypliny, to ludzie nie wiedzą co robić o.O
Poziom jest wysoki, nie mówcie, że nie. To, że ktoś z małą ilością dostał się do tego liceum i nie potrafi się dostosować, miał okazję przepisać się w pierwszym półroczu w nadziei, że w innej szkole zda.
Nie żałuję, że tutaj jestem. Najlepszy human w mieście, najlepszy! Jak macie lepszych polonistów i historyków w mieście to szczerze Wam współczuję, bo nie byłabym w stanie udźwignąć wyższego poziomu, mimo tego, że nie miałam mało punktów. ;]
Pozdrawiam
zanim się coś napisze to trzeba mieć prawdziwe informacje - to do absolwentki, która nie wie, że w szkole był kolejny projekt comenius i to dużo większy i atrakcyjniejszy od poprzedniego, że dzięki temu uczniowie z Bronka mogą brać w przyszłym roku udział w wyjazdach indywidualnych do szkół europejskich, że był i jest planowany nowy projekt dzięki któremu uczniowie poznali wyższe uczelnie - wyjazdy za darmo, a i zielone szkoły zupełnie za darmo i dodatkowe zajęcia do matury. z tego co mi wiadomo, to Chreptus trzyma się z daleka od takich działań. I wiecie co, szkoda, że to już koniec nauki w tej szkole - prawie absolwentka Bronka
Dziwne, że nikt nie zauważył sklepiku szkolnego :( :D Poza tym po to mamy 20 minutową przerwę ;D
Faktycznie, parking ważna sprawa, trzeba się lansować podjeżdżając autem pod samą szkołę.
jeszcze dzięki "Bronek", że dzięki Tobie mogę sobie zrobić certyfikat, który mi fundujecie. Tyle dają możliwości, ale ludzie nawet nie umieją z tego korzystać i od tego trzeba by było zacząć :)
Fajnie, że nie dałam się zniechęcić takim ludziom, bo nie wiem jakie inne liceum miałabym niby wybrać będąc człowiekiem z ambicjami. :)
Z twej wypowiedzi wynika, że każde inne jest lepsze od twojego.
Nikt nie opluwa Bronka, tylko wytykamy ogromną niekompetencję w piastowaniu stanowiska dyrektora przez Pana Wardy.
On po prostu się do tego nie nadaje!
Tak się boi Pana Kuszy, że zapomniał o duchu a skupił się na literze.
Tak wyidealizował swoją funkcję, że zapomniał o uczniach i nauczycielach.
Odrabianie wycieczek, 3 miejsca parkingowe dla siebie (wtargnięcie na lekcję i "kto śmiał zaparkować na moim miejscu??!!"), spóźnianie się na lekcje, niekompetencja pedagogiczna, idealizowanie siebie i paranoiczny obraz otoczenia, uczynienie z wicedyrektorki swojej sekretarki a na spotkanie/rozmowę czeka się dłużej niż Tusk do Obamy.
Czemu nic nie piszą o dyrektorach innych szkół?
Chyba Pan Kuszewski bardzo nie lubi Bronka - to już 2 taki "niewłaściwy" dyrektor.
A tracą na tym wszyscy - cierpi bardzo dobra opinia szkoły na którą pracują uczniowie i nauczyciele swoją ciężką pracą. Takiej zdawalności matury i takich projektów, tylko pozazdrościć! Ale takiego dyrektora...
Na szczęście źli dyrektorzy się zmieniają a szkoła idzie dalej - oby nie z takim hukiem jak case Pana Ceglińskiego.
Trzeba być czujnym Panie naczelniku K.