zanim się coś napisze to trzeba mieć prawdziwe informacje - to do absolwentki, która nie wie, że w szkole był kolejny projekt comenius i to dużo większy i atrakcyjniejszy od poprzedniego, że dzięki temu uczniowie z Bronka mogą brać w przyszłym roku udział w wyjazdach indywidualnych do szkół europejskich, że był i jest planowany nowy projekt dzięki któremu uczniowie poznali wyższe uczelnie - wyjazdy za darmo, a i zielone szkoły zupełnie za darmo i dodatkowe zajęcia do matury. z tego co mi wiadomo, to Chreptus trzyma się z daleka od takich działań. I wiecie co, szkoda, że to już koniec nauki w tej szkole - prawie absolwentka Bronka
No jasne...
Jestem maturzystom tego rocznym w Bronku. Miałem przed 2 lata matematykę z panem Wargą. I teraz zostawił naszą klasę stwierdzając"on nie chce brać odpowiedzialności za naszą maturę". i EFEKT JEST TEGO TAKI, ŻE TERAZ MAMY Z KIM INNYM MATEMATYKĘ, NIE BĘDĘ WYPOWIADAŁ PO NAZWISKACH.
po 2 żeby coś zjeść trzeba latać ileś tam metrów do telegrafa i spożywczego.
Po 3 angielski jest słaby u mnie w klasie. Inni z tegop co mówią są zadowoleni gdy mają z dytchowską dużo wymaga... no, ale podobno umie nauczyć.
MATMA DNO.
Po 4 dyrektor zamknął parking stwierdzając , że jest tam boisko. Po 2 miesiącach , wynajął ten plac najpierw jednej szkole jazdy potem dwóm szkołom jazdy
Dziwne, że nikt nie zauważył sklepiku szkolnego :( :D Poza tym po to mamy 20 minutową przerwę ;D
Faktycznie, parking ważna sprawa, trzeba się lansować podjeżdżając autem pod samą szkołę.
ten post to naprawdę dowód, że te wszystkie brednie są pisane przez ludzi chcących oczernić Bronka. Drogi gościu z 14.23 nie możesz byc uczniem tej szkoły, jeśli nawet nie wiesz, że jest sklepik i jak naprawdę nazywaja sie nauczyciele. I raczej nie będziesz "maturzystom" bo z taką ortografią nigdy matury nie zdasz
jeszcze dzięki "Bronek", że dzięki Tobie mogę sobie zrobić certyfikat, który mi fundujecie. Tyle dają możliwości, ale ludzie nawet nie umieją z tego korzystać i od tego trzeba by było zacząć :)
Fajnie, że nie dałam się zniechęcić takim ludziom, bo nie wiem jakie inne liceum miałabym niby wybrać będąc człowiekiem z ambicjami. :)
Z twej wypowiedzi wynika, że każde inne jest lepsze od twojego.
Nie rozumiem jaki problem się przepisać jeśli nie odpowiada. :)
myślisz, że dlatego się nie przepisują, bo się nad tym zastanawiają?
bufoni? haha ;D "bufon- nadęty zarozumialec pogardzający innym" ;) ktoś tu kimś gardzi? :) poza tym tutaj dobre słowa są przede wszystkim na temat szkoły ;)
tak, a świstak siedzi i zawija w sreberka. Patrz godz. 10.15, 16.17 Dalej nie chce mi się szukać
16.17 - kogoś obraziłam, wywyższyłam się? myślałam, że logiczne używając "takich ludziom", że chodzi o ludzi obrażających tę szkołę. ;) 10.15 - nadal mowa o szkole... o.O
taka dyskusja nie ma sensu. zaczęło się od drobiazgu a teraz wszyscy wszystkich obrażają. moim zdaniem kto chce niech chodzi do bronka, kto nie - do innych szkół. wybór jest duży i każdy znajdzie coś co mu odpowiada
Ja również odradzam tą szkołę. Mój syn zdał w tym roku maturę. Ale uczynił to dzięki korepetycjom. Jak większość jego kolegów i koleżanek z klasy.
Na szczęście jest na uopragnionej chemii w Lublinie.
Mam nadzieje, że kiedyś moje pieniądze wydane na korepetycje z fizyki i matematyki się zwrócą i biologii zresztą teź